CHP yürüyüşüne FETÖ'den de destek geldi! Gülen örgüt üyelerine "Yürüyün" talimatı verdi!

Marjinal bütün gruplar CHP'nin "adalet yürüyüşü"nde boy göstermeye başladı... PKK'nın açıktan açığa desteklediği yürüyüşe son olarak FETÖ'de desteğini sundu... FETÖ elebaşı örgüt üyelerine "Yürüyün" talimatı verdi...

FETO'dan yürüyüş talimatı

Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP'nin yürüyüşüne PKK elebaşı Mustafa Karasu'nun ardından FETO'dan da destek geldi. FETO, örgütçülere talimat verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözde adalet yürüyüşüne PKK yöneticisi Mustafa Karasu'nun ardından HDP'den destek geldi.

Dün HDP'lilerle kol kola yürüyen Kılıçdaroğlu'na son olarak da FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'den destek geldi. Gülen Türkiye'de kendini gizleyen kripto örgütçülerine 'YÜRÜYÜN' talimatı verdi.

ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşünü Hz. Muhammed'e benzetmişti. Bu sözler büyük tepki toplamışken Bekaroğlu'nu destekleyen bir açıklama da FETÖ elebaşı Gülen'den geldi. Haftalık yayınladığı videolarla üstü kapalı talimatlarını ileten elebaşı Gülen, CHP'nin yürüyüşünü öve öve bitiremedi.

HZ. PEYGAMBER'İN MEKKE'YE GİRİŞİNİ ÖRNEK GÖSTERDİ

Hatta daha da ileri giderek bu provokasyonu Mekke'nin fethiyle bir tutmaya kalktı. Teröristbaşı yayınlanan yeni sohbetinde CHP liderinin yürüyüşü için "Hz. Peygamber'in Mekke'ye girişini" örnek gösterdi.

PENSİLVANYA'DAN TALİMAT

Kılıçdaroğlu'nun sözde 'adalet' sloganını da sık sık kullandı.

"Yürüyün doğru bildiğiniz yolda dosdoğru" sözleriyle, kriptolara 'eylemin arkasındayız, siz de katılın' sinyali verdi.

CHP yürüyüşüne FETÖ'den de destek geldi! Gülen örgüt üyelerine "Yürüyün" talimatı verdi! ile ilgili etiketler FETÖ CHP PKK adalet yürüyüşü Gülen
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.