CHP yürüyüşünde alkol uyarısı! Genelge hazırlayıp dağıttılar....

CHP'nin Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde başlayan yürüyüşünde 13'üncü güne girilirken yürüyüşe katılanlara alkol uyarısı geldi.

CHP'nin Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde başlayan yürüyüşünde 13'üncü güne girilirken yürüyüşe katılanlara alkol uyarısı geldi. 12 maddelik bir genelge hazırlayan parti yönetimi, bunu yürüyüşe katılanlara dağıttı.

Partinin hazırladığı genelgede yürüyüşe tek slogan kriteri getirilirken, "Bu yürüyüşün sloganı 'Hak, Hukuk, Adalet'tir" dendi. Ayrıca yürüyüş ve konaklama yerlerinde alkollü içki içilmesinin de "yasaklandığı" belirtildi.

Kılıçdaroğlu genelgeyle ilgili olarak, "Şu veya bu nedenle bizi protesto edenlere bir saldırı, bir şiddet, bir ağır söz kullanmayın. Ne söylerlerse söylesinler, sadece onları alkışlayın' dedik" açıklamasında bulundu.

Genelge şöyle:

genelge

genelge2

CHP yürüyüşünde alkol uyarısı! Genelge hazırlayıp dağıttılar.... ile ilgili etiketler CHP alkol yürüyüş genelge Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.