CHP yerel seçim yarışında: İstanbul'da seccade dağıtıyorlar

Yerel seçimlere sayılı günler kaldı. CHP ise muhafazakar seçmeni hedeflediği stratejisine göre Çekmeköy'de vatandaşlara seccade dağıttı. CHP'nin seccade paylaşımları ise akıllara genel seçimlerde Kılıçdaroğlu'nun seccadeye basmasını getirdi. İşte detaylar...

31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimler için partiler kıyasıya mücadele veriyor. CHP'nin İstanbul'da uyguladığı stratejiye göre ise muhafazakar kesimden oy almak hedeflendi. Buna göre seçim startını Eyüp'te veren Ekrem İmamoğlu taziye programlarında Kur'an-ı Kerim de okumuştu.

ÇEKMEKÖY'DE SECCADE DAĞITTI

İmamoğlu seçimleri kazanmak için Çekmeköy ilçesi CHP Belediye Başkan adayı Orhan Çerkez'le birlikte seccade dağıttı.  Seccade dağıtımı devam ederken İmamoğlu "Bin defa kaybedeceğimi bilsem bile bir kez dahi inancımızı ve yüce dinimizi manipüle etmeyeceğim. Sizleri asla Allah'ın dini ve kitabıyla aldatmayacağım. Bu benim şeref ve namus sözümdür." dedi. 

SOSYAL MEDYA TEPKİLİ

Vatandaşların seccade dağıtımı ile ilgili paylaştıkları görseller sonrasında sosyal medyada İmamoğlu'nun muhafazakar kesimin oyları için seccade dağıtımı yaptığı yorumları gündem oldu. 

CHP yerel seçim yarışında: İstanbul'da seccade dağıtıyorlar

CHP'NİN SECCADE SINAVI

CHP'nin geçtiğimiz seçimde de seccade üzerinden sosyal medyada tepki aldığı bir olay daha yaşanmıştı. 2023'te yapılan genel seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Platformu’nun geleneksel iftar programı sonrasında   çektirdiği bir fotoğrafta seccade üzerine ayakkabıyla basması gündem olmuştu. Kılıçdaroğlu'ndan konu ile ilgili "Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm. Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla. Buradan istismarcılık yapanları ve kullandıkları propaganda aparatlarını da milletimizin vicdanına bırakıyorum"
demişti.

CHP yerel seçim yarışında: İstanbul'da seccade dağıtıyorlar ile ilgili etiketler CHP Ekrem İmamoğlu Çekmeköy Seccade
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.