CHP: Yasalaşırsa Anayasa Mahkemesi'ne başvuracağız

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, AK Parti'nin bu hafta TBMM'ye getireceği sosyal medya düzenlemesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Adıgüzel, "Düzenleme yasalaşırsa Anayasa Mahkemesi'ne başvuracağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medya düzenlemesi yapılması çağrısıyla birlikte AK Parti ve MHP ortak teklif hazırladı. Hazırlanan teklif,  dün Meclis'e sunuldu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, AK Parti’nin Meclis’e getirdiği sosyal medya düzenlemesiyle ilgili açıklama yaptı. Adıgüzel, “Düzenleme yasalaşırsa Anayasa Mahkemesi’ne başvuracağız” dedi.

"SONUNA KADAR DİRENECEĞİZ"

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da, dün sosyal medya hesabından açıklamada ”Sosyal medyayı sansürleyecek düzenlemeye karşı öncelikle gençleri ve bütün kullanıcıları özgürlüklerini savunmaya çağırıyoruz. İfade özgürlüğünü ortadan kaldıracak bu düzenlemeye karşı bütün mecralarda kullanıcılar özgürlüklerini savunmalıdır. Sonuna kadar direneceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

CHP: Yasalaşırsa Anayasa Mahkemesi'ne başvuracağız ile ilgili etiketler CHP Sosyal Medya sosyal medya düzenlemesi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.