CHP yanlısı gazeteciler neden kulis yazmıyor? Yanıtı İmamoğlu-Kaftancıoğlu kavgasında

CHP'ye yakın gazetecilerin kulis bilgileri paylaşmamaları dikkat çekiyor. Oda TV yazarı Hürrem Elmasçı, CHP'nin kaynadığı için partiye yakın gazetecilerden kulis bilgisi gelmediğine dikkat çekti. Elmasçı, İmamoğlu-Kaftancıoğlu kavgasıyla ilgili çarpıcı bilgiler paylaştı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında geçtiği iddia edilen kavga Ankara kulislerinde gündem olmaya devam ediyor. İmamoğlu'nun Kaftancıoğlu'ndan adaylık desteği istediği ancak Kaftancıoğlu'nun bu desteği vermediği iddia edilmişti. Kulislerden çıkan son bilgilerde Kaftancıoğlu'nun İmamoğlu'na 'aptal' ve 'şizofren' gibi sözler söylediği ve bunu öğrenen İmamoğlu'nun sert tepki verdiği belirtiliyordu.

CHP YANLISI GAZETECİLERDEN NEDEN KULİS BİLGİSİ GELMİYOR?

CHP hakkında çıkan kulis bilgilerinin son dönemde CHP'ye yakın gazetecilerden gelmemesi dikkat çekiyor. Oda TV yazarı Hürrem Elmasçı, CHP'nin kaynadığı için CHP'ye yakın gazetecilerden kulis bilgisi gelmediğini yazdı. Elmasçı, Kaftancıoğlu-İmamoğlu kavgasıyla ilgili ise çarpıcı bilgiler paylaştı.

Hürrem Elmasçı'nın yazısından ilgili bölüm şöyle:

Kaftancıoğlu-İmamoğlu olayında bahsedilen otel Gümüşsuyu'ndaki CVK hotel. Burası Canan kızımın karârgahı gibiymiş! İlk şaşırdığım bu oldu…

İkincisi Canan kızımın, daha önce de bazı gazetecilere, “İmamoğlu İkinci Erdoğan’dır asla başkan olmamalı” dediği konuşuluyormuş İstanbul’da! Demek ilişkileri bu derece bozulmuş, yazık.

Hiç yazmak istemem ama Kaftancıoğlu’nun İmamoğlu’na “aptal” dediğini de teyit ettim. Ama yüzüne demiyor, bir yakınına telefonda iletiyor. Siyaset bu, iki kişinin bildiği sır olarak kalmıyor…

CHP yanlısı gazeteciler neden kulis yazmıyor? Yanıtı İmamoğlu-Kaftancıoğlu kavgasında ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Canan Kaftancıoğlu CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.