CHP yandaşı Şirin Payzın, FETÖ ile iş tuttuklarını itiraf etti: Yapmayalım, bize yaramıyor!

CHP yandaşı Şirin Payzın, propaganda sürecinde FETÖ ile iş tuttuklarını itiraf etti. " Bu paylaşımlara 2. tur sürecinde yer verilmemeli "diyen Payzın, "Bize yaramıyor." imasında bulundu.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri 14 Mayıs Pazar günü yapıldı.

Partilerin milletvekili listeleri netleşiti ama  Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tura kaldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranı %49,51 iken Kılıçdaroğlu ise sadece %44,88 oy alabildi. 

CHP yandaşı Şirin Payzın, Twitter hesabından öyle bir paylaşım yaptı ki, adeta seçim öncesi propaganda sürecinde FETÖ ile işbirliği içinde olduklarını itiraf etti. 

"Bu 2. Tur seçimde asla ve asla Fetöcü hesapların özellikle yaymaya çalıştığı ve muhalefete malzeme taşıyor dedirten açıklamalara, itirafçılara yer verilmemeli" diyen Payzın, "Bize yaramıyor" imasında bulundu. 

İşte Şirin Payzın'ın itiraf niteliğinde o açıklamaları: 

"Bu 2. Tur seçimde asla ve asla Fetöcü hesapların özellikle yaymaya çalıştığı ve muhalefete malzeme taşıyor dedirten açıklamalara, itirafçılara yer verilmemeli, dikkate alınmamalı hatta bunlarla mücadele edileceği ön plana çıkarılmalı …"

 

 

CHP yandaşı Şirin Payzın, FETÖ ile iş tuttuklarını itiraf etti: Yapmayalım, bize yaramıyor! ile ilgili etiketler Şirin Payzın FETÖ
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.