CHP yandaşı Portakal'dan Kılıçdaroğlu'na salvo: "Faturayı ödeyen de olmayacak!"

CHP yandaşı Fatih Portakal’dan, Kılıçdaroğlu’na bombardıman geldi. Portakal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Yenilginin hesabı verilmeyecek, faturayı ödeyen de olmayacak, Kılıçdaroğlu koltuğunda oturmaya devam edecek.” ifadelerini kullandı.

14 ve 28 Mayıs seçimlerinde büyük bir hezimet yaşayan Kemal Kılıçdaroğlu istifaya yanaşmazken alınan ağır yenilginin faturasını MYK üyeleri ve danışmanlarına kesmişti.

 İstifaya yanaşmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren isimlerden biri de Fatih Portakal oldu. Portakal, sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı. 

ORTAKAL'DAN KILIÇDAROĞLU'NA SALVO: SEÇMEN 31 MART'TA HESAP SORACAK...

CHP yandaşı Fatih Portakal, CHP'ye sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'yerel seçim' bombası attı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve CHP'yi hedef alan paylaşımda Portakal, ""Ana muhalefet partisinde yol haritası ortaya çıktı; yenilginin hesabı verilmeyecek, faturayı ödeyen de olmayacak, Kılıçdaroğlu koltuğunda oturmaya devam edecek." ifadelerini kullandı.

.

CHP yandaşı Portakal'dan Kılıçdaroğlu'na salvo: "Faturayı ödeyen de olmayacak!" ile ilgili etiketler Fatih Portakal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.