CHP VİDEOSUNDA EOKA SKANDALI! SEZGİN TANRIKULU'DAN TSK'YA ALÇAK İFTİRA!

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında yayında…

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’, yeni sezonun ilk programıyla SuperHaber izleyicileriyle buluştu.

İlk bölümde Bozkurt, Sezgin Tanrıkulu’nun TSK’ya alçak iftiranı, yerel seçim planı yapan CHP’nin İzmir adayı tartışmalarını, İmamoğlu'nun ’81 ilde aday çıkaracağız’ diyen Akşener’e ittifak çağrısını, CHP’nin 100. yıl videosunda EOKA skandalını masaya yatırdı.

 ''AKŞENER MANSUR YAVAŞ VE EKREM İMAMOĞLU'DAN İNTİKAM ALIYOR''

Ceyhun Bozkurt,  ‘’Muhalefette çok garip şeyler oluyor. İmamoğlu'da 'kaybedeceğiz' tedirginliği arttı. İmamoğlu ve Yavaş'ı tedirgin edecek sözler söyledi. İmamoğlu İstanbul'daki toplantılara bile çağırılmadı. Kılıçdaroğlu İmamoğlu'nun adını bile anmıyor. Gerilim İmamoğlu'nun parti tarafından yalnızlaştırarak kaybetmesine yol açacak. Akşener Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'dan intikam alıyor.

''CHP, ATATÜRK İLE SAVAŞAN BİR PARTİDİR''

CHP, Atatürk ile savaşan bir partidir. CHP'de nereyi tutsak elimizde kalıyor.

EOKA'NIN HAİN PLANLARI

EOKA terör örgütü Akritas ile Türklerin adada yok edilmesi ve adanın Rumlaştırılmasını, Enosis ile de adanın Yunanistan'a bağlanması planını uygulamıştır.

''KILIÇDAROĞLU KENDİ SÖYLEYEMEDİKLERİNİ TANRIKULU'NA MI SÖYLETİYOR?''

Sezgin Tanrıkulu’nun ilk iftirası değil bu. Tanrıkulu bir yalancıdır.  Bu isim FETÖ’cülerle işbirliği yapan bir kişidir. Kılıçdaroğlu bunu bile bile kendisini CHP’ye aldı. Kılıçdaroğlu kendi söyleyemediklerini Tanrıkulu’na mı söyletiyor acaba?'' ifadelerini kullandı.

‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

CHP VİDEOSUNDA EOKA SKANDALI! SEZGİN TANRIKULU'DAN TSK'YA ALÇAK İFTİRA! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt CHP Sezgin Tanrıkulu Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu Meral Akşener İYİ Parti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi, trafik durdu!

Beylikdüzü’nde seyir halindeki metrobüsün arka kısmından yükselen dumanlar korkuttu. Yolcular metrobüsü panikle boşaltırken, dumanların çıktığı anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.