CHP ve İYİ Parti'de deprem! İstifa eden 27 kişi MHP'ye katıldı!

İzmir Ödemiş'te CHP ve İYİ Parti'de siyaset yapan 27 kişi MHP'ye katıldı. Eski partilerinin terör örgütleriyle aralarına mesafe koymamasının aldıkları bu kararda etkili olduğunu belirten partililere rozetlerini İl Başkanı Veysel Şahin taktı. Şahin, 2023'e kadar rozet takma programlarını çok yapacaklarını belirterek, "Partilerindeki milli olmayan hadiseleri gördükçe gerçeği anlayan arkadaşlarımız, MHP'ye yöneliyor." dedi.

MHP İl Başkanı Veysel Şahin, partisinin Ödemiş ilçe binasında düzenlenen programda, CHP ve İYİ Parti'de siyaset yapan 27 kişinin, MHP'ye katıldığını duyurdu.

"PARTİLERİNDEKİ MİLLİ OLMAYAN HAREKETLERİ GÖRDÜKÇE GERÇEĞİ ANLIYORLAR"

Partilerine katılımların artarak devam edeceğine inandığını vurgulayan Şahin, şöyle konuştu:

"Partilerindeki milli olmayan hadiseleri gördükçe gerçeği anlayan arkadaşlarımız, MHP'ye yöneliyor. Bu bizi hakikaten mutlu ediyor. Bunun tüm Türkiye'de olduğu gibi İzmir'de de devam edeceğine yürekten inanıyorum. İnşallah rozet takma programlarını 2023'e kadar sık sık yapacağız. Partimize yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum."

 

"CHP'NİN TERÖR ÖRGÜTLERİYLE ARASINA MESAFE KOYMAMASI ETKİLİ"

Bir süre önce CHP Ödemiş İlçe Gençlik Kolları Başkanlığından istifa ederek MHP'ye katılan Özgür Günlü ise istifasında, "CHP'nin, terör örgütleriyle arasına mesafe koymamasının etkili olduğunu" kaydetti.

 

"YUVAMDA VATANIMIZA HİZMET EDECEĞİM"

MHP'de olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Günlü, "Yuvamda vatanımıza hizmet edeceğim." dedi.Konuşmanın ardından MHP'ye katılanlara rozetleri, İl Başkanı Şahin tarafından takıldı.

CHP ve İYİ Parti'de deprem! İstifa eden 27 kişi MHP'ye katıldı! ile ilgili etiketler MHP CHP İzmir Ödemiş İYİ Parti rozet veysel şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.