CHP seçmeninin Kılıçdaroğlu isyanı! ''Yeter artık yeter istifa et''

28 Mayıs seçimlerindeki ağır yenilgiden sonra suskunluğunu 12 gün sonra Sözcü TV'de bozan Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamalarla CHP seçmenini tatmin edemedi. CHP tabanında rahatsızlık yaratan ve istifa etmesi beklenen Kılıldaroğlu'na bir tepki de CHP'li bir kadından geldi. Eşiyle arabada seyahat ederken video paylaşan muhalif seçmen Kılıçdaroğlu'na '' Sinir hastası ettin bizi ruh hastası ettin ya. Yeter artık yeter istifa et'' diyerek seslendi.

28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan karşısında bir kez daha yenilgiye uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepkiler çığ gibi büyüyor.

Seçimden 12 gün sonra Sözcü TV'de seçim değerlendirmesi yapan Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları CHP'lileri tatmin etmedi. Kılıçdaroğlu'nun son yenilgiden sonra genel başkanlık koltuğunu bırakması gerektiğini düşünen CHP'lilerin sayısı gittikçe arttı.

MUHALİF SEÇMEN SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ: SEN HALKI APTAL MI ZANNEDİYORSUN YA?

Eşiyle araçlarında seyahat eden öfkeli bir kadın kendi hesabından yayınladığı videoda Kılıçdaroğlu’na seslenerek, “Yeter ya yeter yeter istifa et be adam. Demokrasiymiş demokrasi bunu gerektirir bunu. Sen bu halkı aptal mı zannediyorsun ya? Sinir hastası ettin bizi ruh hastası ettin ya. Seçim gecesi hayatımdan 5 yıl gitti bu akşamki yayınından sonra bir 5 yıl daha gitti. İstifa et istifa” dedi.

CHP seçmeninin Kılıçdaroğlu isyanı! ''Yeter artık yeter istifa et'' ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.