CHP Münih'te sular durulmuyor

CHP’de yurt dışında da sular durulmuyor. Bavyera Münih Birliği Başkanlığı görevi yürütürken hakkında çıkan taciz, zimmete para geçirme ve hakaret gibi suçlamalar nedeniyle parti üyeliğinden ihraç edilen ve görevden el çektirilen Gülbey Kılıç hakkında Almanya'da soruşturma başlatılmıştı. Bu soruşturmalardan birinde, Münih Mahkemesi’nin Gülbey Kılıç’a CHP ismini tek başına kullanma yetkisinin olmadığına dair karar verdiği açıklandı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Yurt içinde, belediyelerde ve teşkilatlarda meydana gelen çeşitli taciz, yolsuzluk ve soruşturmalar ile boğuşan Cumhuriyet Halk Partisi’nin yurt dışında da sıkıntılar yaşadığı ortaya çıkıyor.


CHP MÜNİH’DE SULAR DURULMUYOR

CHP Bavyera Münih Birliği Başkanı Gülbey Kılıç ile ilgili çeşitli iddialar ve soruşturmalar bulunuyordu. CHP’li üyeler, Gülbey Kılıç’ı Almanya Mahkemeleri’ne şikayet ederek, hakkındaki çeşitli iddiaların soruşturulmasını istemişlerdi. Gülbey Kılıç, Münih’de CHP teşkilat başkanlığı görevi yürütürken hakkında çıkan taciz, zimmete para geçirme ve hakaret gibi suçlamalar nedeniyle önce parti üyeliğinden ihraç edilmiş ve görevden el çektirilmişti. Ancak Gülbey Kılıç, yaptığı itirazlar ile yeniden teşkilat başkanlığına geri dönmüştü. Kılıç hakkında Almanya'da bazı soruşturmalar başlatılmıştı.

CHP Münih'te sular durulmuyor


MÜNİH’DE YAŞANANLARI ALMAN MAHKEMESİ ÇÖZDÜ

Bu soruşturmalardan birinde, Münih Mahkemesi’nin Gülbey Kılıç’a CHP ismini tek başına kullanma yetkinin olmadığına dair karar verdiği açıklandı. Açıklamayı, CHP Bavyera Münih Birliği 2. Başkanı Hurşit Gündüz yaptı. Gündüz açıklamasında, ”CHP Bavyera Münih Birliği Yönetim Kurulu üyesi olan her yöneticinin tüzüğe uymak şartı ile CHP ismini ve logosunu kullanabileceği kararını verdi. Ayrıca şahsımın üyeliğinin ve Yönetim Kurulu üyeliğimin devam ettiğine karar verdi. Kurmuş olduğumuz Evrensel İnsan Hakları Derneği tüzüğü ile CHP tüzüğünün çok yakın insanı benzerlikleri olduğunu da mahkeme tespit etti ve karar verdi.” dedi. Gündüz, Almanya’da kazandığı dava ile ilgili olarak bir açıklama yaptı. Gündüz’ün açıklaması da,CHP Almanya’nın en büyük eyaleti Bavyera’da yaşananları olduğu gibi anlattığı görülüyor.

CHP Münih'te sular durulmuyor - Resim : 2


CHP BAVYERA MÜNİH BİRLİĞİ ÜYELERİNİN ve KAMUOYUNUN BİLGİSİNE !

"Aylarca CHP Bavyera Münih Birliğinde, Tüzük tanımayan ; Yönetim Kurulu çoğunluk kararlarını tanımayan, tek adamlığı oynayan ve CHP Bavyera Münih Birliğine MADDİ ve MANEVİ zararlar verdiği için Disiplin Kurulu onayı ile ÜYELİĞİ DÜŞÜRÜLEN Gülbey Kılıç’a Alman Mahkemesinden/ Adaletinden İLK okkalı tokat geldi !

Almanya Münih Mahkemesi 25.05.2021 tarihinde verdiği karar ile Gülbey Kılıç’a CHP ismini tek başına kullanma YETKİN YOKTUR KARARINI VERDİ..

CHP Bavyera Münih Birliği Yönetim Kurulu üyesi olan her yöneticinin tüzüğe uymak şartı ile CHP ismini ve logosunu kullanabileceği kararını verdi.
Ayrıca şahsımın üyeliğinin ve Yönetim Kurulu üyeliğimin devam ettiğine karar verdi.
Kurmuş olduğumuz Evrensel İnsan Hakları Derneği tüzüğü ile CHP tüzüğünün çok yakın insanı benzerlikleri olduğunuda mahkeme tespit etti ve karar verdi..

Kendisinin HAKSIZ HUKUKSUZCA Şubat 2021’den itibaren Dernek tüzüğünü ve Yönetim Kurulu çoğunluk kararlarını takmayan, tek adamlığı oynayan ve Nisan 2021’de kendisinin başlattığı bu hukuk mücadelesini Gülbey Kılıç KAYIP ETTİ..
Tüm mahkeme ve avukat masraflarınıda kendisi ödemek zorunda..

Ne yazıkki en son 11 Nisan 2021’de yapılan Genel Kurul, CHP Bavyera Münih Birliği tüzüğüne ve Alman Medeni Kanunlarına aykırı yapıldığı için de bunun İPTALİNİ TALEP ETTİK..
Bu dava devam etmektedir..

Bugün kazanmış olduğum bu bu dava ile ve verilen kararın ışığında son yapılan Münih’teki Genel Kurulu, Alman Yargısı- Mahkemesi hiç bir şekilde dikkate almadı. Yok hükmünde gibi değerlendirdi..
Şu anda orda seçilmiş gibi görünen arkadaşlar HUKUKEN yok hükmünde olduklarınıda belirtmeliyim ..
İlerde gerçek anlamda tüzüğe ve hukuka uygun olarak yapılacak Genel Kurul’da, her üyenin seçme ve seçilme hakkının olduğu ve davet edildiği bir gerçek DEMOKRATİK ve YASAL Genel Kurulu ilerde CHP Bavyera MÜNİH Birliğinde gerçekleştireceğiz..

Daha önce dediğimiz gibi ADALETİN KESTİĞİ PARMAK ACIMAZ.
En doğru olanı ise, HAK HUKUK ADALETE en başta kendisine CHP’liyim diyenlerin sahip çıkmaları gerekiyor..
Ben ve benim gibi düşünen arkadaşlar bu bağlamda üzerimize düşeni bu konuda yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisinin halkın partisi olduğunu ve demokratik olduğunu her kes önümüzdeki süreçte Alman Adaletinin vereceği kararlar ile görecektir..

Saygılarımla
CHP Bavyera Münih Birliği
2.Başkanı
Hurşit Gündüz"

CHP Münih'te sular durulmuyor ile ilgili etiketler CHP münih gülbey kılıç hurşit gündüz
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.