CHP Milletvekili Burcu Köksal'ın Meclis'te yaptığı itiraf gibi konuşma ortaya çıktı: "Kentsel dönüşümü iptal edin"

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal'ın 23 Haziran 2021'de Meclis'te yaptığı konuşmasında, Kentsel Dönüşüm projesinin iptal edilmesini savunduğu görüntüler ortaya çıktı. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal'ın, TBMM’de yaptığı konuşmada kendi seçim bölgesindeki Kentsel Dönüşüm projesinin iptal edilmesi gerektiğini savunduğu görüntüler birçok vatandaş tarafından paylaşıldı ve eleştiri yağmuruna tutuldu.

CHP’li Köksal’ın 23 Haziran 2021’de Meclis’te yaptığı konuşmada, “Çevre ve Şehircilik Bakanı ile Belediye Başkanından verdiği sözü tutmasını ve Mısri Mahallesi’ndeki Kentsel Dönüşüm projesini iptal edilmesini bekliyoruz” dediği görüntüler kayıtlara böyle geçmişti.

CHP Milletvekili Burcu Köksal'ın Meclis'te yaptığı itiraf gibi konuşma ortaya çıktı: "Kentsel dönüşümü iptal edin" ile ilgili etiketler CHP kentsel dönüşüm Afyonkarahisar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.