CHP medyasında bir şeyler oluyor: Sözcü Gazetesi'nden Ekrem İmamoğlu'na sansür!

Sözcü Gazetesi, Elazığ'da İBB'nin yaptığı Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin temel atma töreni ile ilgili haberi basarken fotoğrafta yer alan Ekrem İmamoğlu'nu kesti. İmamoğlu'nun yargılandığı dava haberini de internet sitesinden veren Sözcü'nün İmamoğlu'nun ismini bile geçirmemesi dikkat çekti.

SuperHaber'in gündeme taşıdığı muhalif medyasında dizayn çalışmalarında sıcak gelişmeler yaşanıyor. 

Ekrem İmamoğlu’nun Halk TV’yi satın aldığı iddiaları ile başlayan CHP medyasında yaşanan tuhaflıklara bir yenisi daha eklendi. 

 

İMAMOĞLU'NU FOTOĞRAFTAN KESTİLER

Sözcü Gazetesi, dün Elazığ'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) yaptığı Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin temel atma töreni ile ilgili haberi yayınlarken Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafını kesti. 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve partilililerin fotoğrafı yayınlanırken, liseyi yaptıran İBB Belediye Başkanı İmamoğlu'nun fotoğraftan kesilmesi dikkat çekti. 

CHP medyasında bir şeyler oluyor: Sözcü Gazetesi'nden Ekrem İmamoğlu'na sansür!

CHP medyasında bir şeyler oluyor: Sözcü Gazetesi'nden Ekrem İmamoğlu'na sansür! - Resim : 2

ADINI BİLE YAYINLAMADILAR

Bugün de Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava haberini Sözcü Gazetesi, İmamoğlu'nun ismini geçirmeden "CHP’lilerin yargılandığı adliyeye girişler engellendi" başlığı ile verdi. 

Twitter'dan paylaşılan habere vatandaşlar "İmamoğlu diyeceksin fotoğraftan kırpmayla ismini yazmamayla engelleyebileceğinizi mi düşünüyorsunuz?" yorumları yaptı. 

 

CHP medyasında bir şeyler oluyor: Sözcü Gazetesi'nden Ekrem İmamoğlu'na sansür! - Resim : 3

İşte Sözcü Gazetesi'ne gelen yorumlar...

CHP medyasında bir şeyler oluyor: Sözcü Gazetesi'nden Ekrem İmamoğlu'na sansür! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu CHP Kemal Kılıçdaroğlu sözcü gazetesi Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.