CHP Konya teşkilatında liste tepkisi büyüyor!

CHP, 24 Haziran seçimlerinde ilk sıradan Abdüllatif Şener'i aday gösterirken Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Karaduman'ı ise ikinci sıradan aday oldu.

Listenin açıklanmasının ardından CHP tabanından büyük tepkiler geldi. Tepkilerin artması üzerine CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, CHP Genel Merkezi’ne yazı yazarak durumu bildirdi.

CİDDİ KIRILMA VE TEPKİLER...
Odatv'nin haberine göre; Bektaş genel merkeze gönderidiği yazısında, “Merkez yoklaması usulü ile belirlenen sıralama 120.000 yaklaşık oya sahip ilimizde ancak ilk 2 sırayı seçebilir kılmaktadır. Bu nedenle ilk iki sıranın Konya ve parti dışından (Saadet kontenjanı) değerlendirilmesi örgütlerimizde ciddi kırılma ve tepkilere neden olmuştur. Bu tepkilerin giderilmesi ve önümüzdeki zorlu seçim sürecinde örgütümüzün verimli çalışabilmesi için ilk 2 sıradan en az bir tanesinin CHP Konya aday adaylarından herhangi birinin yer almasını saygıyla arz ve talep ederiz” denildi.

CHP Konya teşkilatında liste tepkisi büyüyor!

CHP Konya teşkilatında liste tepkisi büyüyor! ile ilgili etiketler CHP Konya liste itiraz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.