CHP Konya ilçe başkanı Salih Çakıllıkoyak, Kılıçdaroğlu’na ve CHP’ye mühür basılmış oy pusulalarıyla yakalandı!

CHP Konya Derbent ilçe başkanı Salih Çakıllıkoyak, bu sabah 8.52'de Derbent'te Kemal Kılıçdaroğlu’na ve CHP’ye mühür basılmış oy pusulalarıyla yakalandı. İlgili şahıslar hakkında şüpheli sıfatıyla adli işlem yapıldı.

12.05.2023 tarihinde saat 08:52 sıralarında 03 SG 707 plakalı araca 42 D 4022 beyaz araçtan Kemal Kılıçdaroğlu’na ve CHP’ye mühür basılmış oy pusulaları verildiği ortaya çıktı. 

Gelen ihbar sonrası yapılan çalışmalarda 03 SG 707 plakalı aracın Konya Derbent İlçesinde yakalandığı, aracı kullanan Derbent CHP İlçe Başkanı Salih ÇAKILLIKOYAK’un yanında bulunan toplam 41 adet Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimi oy pusulası örneğinin renkli çıktısını rızaen teslim ettiği belirlendi. 

ADLİ İŞLEM YAPILDI

Konu ile ilgili olarak devam eden süreçte; CHP Derbent İlçe Başkanı Salih ÇAKILLIKOYAK, basım işlemini gerçekleştiren matbaa işletmecisi Hüseyin K., Ali K. ve fotokopileri alarak CHP İlçe Başkanı Salih ÇAKILLIKOYAK'a teslim eden Cafer Y. isimli şahıslar hakkında 298 Sayılı Seçim Kanununa Muhalefet suçundan şüpheli sıfatıyla adli işlem yapıldı.

CHP Konya ilçe başkanı Salih Çakıllıkoyak, Kılıçdaroğlu’na ve CHP’ye mühür basılmış oy pusulalarıyla yakalandı! ile ilgili etiketler CHP Konya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.