CHP, “Kentsel dönüşüme hayır” diyen Hikmet Hatunoğlu'nu, Hatay’dan milletvekili adayı olarak gösterdi

2019 yerel seçimlerinde Antakya Belediye Başkanı Adayı olarak “Kentsel dönüşüme hayır” sloganıyla seçmenin karşısına çıkan ancak kazanamayan Hikmet Hatunoğlu, CHP'nin Hatay milletvekili adayı listesinde yer aldı.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 11 şehrimizi etkilemişti. Yıkımdan en çok etkilenen şehirlerden olan Hatay'da binlerce bina yerle bir olmuş, binlerce canımızı da toprağa vermiştik.

DEPREME DAYANIKSIZ BİNALAR

Kentte depreme dayanıksız binalar, can kaybının daha da artmasına neden oldu. Hatay’ın Antakya ilçesi depremde adeta yerle bir oldu.

Depreme dayanıklı binalar için kentsel dönüşümün büyük önem taşıdığı bir gerçek. CHP’nin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde belediye başkanı adayı olarak mevcut Belediye Başkanı AK Partili İzzettin Yılmaz’ın karşısına çıkardığı Hikmet Hatunoğlu, o dönem "Kentsel dönüşüme hayır" sloganlarıyla seçim yarışında boy göstermişti.

CHP, “Kentsel dönüşüme hayır” diyen Hikmet Hatunoğlu'nu, Hatay’dan milletvekili adayı olarak gösterdi

CHP, 2019'da kentsel dönüşüme karşı çıkan ve seçimi kaybeden Hikmet Hatunoğlu'nu önümüzdeki seçimde Hatay’dan milletvekili adayı olarak gösterildi.

Hikmet Hatunoğlu’nun, 4 yıl önceki afişlerinde “Kentsel dönüşüme hayır” sloganına yer verdiği görüldü.

CHP, “Kentsel dönüşüme hayır” diyen Hikmet Hatunoğlu'nu, Hatay’dan milletvekili adayı olarak gösterdi ile ilgili etiketler Antakya Hatay kentsel dönüşüm CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.