CHP ile ilişkisi kesilen Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu, Eren Erdem'i topa tuttu! ''CHP trollere para yağdırarak ordu kuruyor''

CHP yönetimi, partideki 'değişim' hareketini destekleyen yayınlar yapan Halk TV ile anlaşmalarını sonlandırdı. Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu, Fatih Altaylı'nın kanalına konuk olarak itiraf gibi açıklamalarda bulundu. Mahiroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'i hedef alarak ''Bir trol ordusu yaratıyor, bir takım youtuberlara bir takım yerlere gidip 100-150 bin lira aylıklar vererek bir ordu kuruyor. Bu korkunç bir şey" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine karşı 'değişim' hareketi başlatan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek veren Halk TV ile sözleşmelerini feshetti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, partilerinin Halk TV ile arasındaki protokolü tek taraflı feshettiğini bildirip, "Halk TV isimli televizyon kanalı ile partimiz arasında yapılmış olan ve Anayasa Mahkemesi ve Sayıştay denetimine tabi 1 Ocak 2023 tarihli protokolün 6.3. maddesi kapsamında, partimiz tek taraflı fesih hakkını kullanmış, Halk TV ile tüm ilişkimiz sona ermiştir." ifadelerini kullandı.

Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu, Eren Erdem için "Kime hizmet ettiği belli olmayan karanlık genel başkan yardımcınız" ifadesini kullandı.

Yaşananlar sıcaklığını korurken gazeteci Fatih Altaylı'nın YouTube kanalına konuk olan Mahiroğlu, kaosu körükleyecek açıklamalarına yenilerini ekledi.

''EREN ERDEM CHP'DE GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KOLTUĞUNA OTURAMAZ''

Eren Erdem'i "Çocukluk evresini geçirememiş, ergen düşüncesine sahip birisi" olarak niteleyen Mahiroğlu, "Atatürk'ün kurduğu partide genel başkan yardımcısı koltuğunda oturamaz." diye konuştu.

"CHP BAŞKA KANALLARI DA FONLADI'' İTİRAFI

CHP'nin başka kanallarla da benzer anlaşmalar yaptığını itiraf eden Mahiroğlu, "Kime hizmet ettiği, o koltuğa nasıl oturduğu belli olmayan şahsa soruyorum, CHP-Halk TV anlaşmasını niye iptal ettiniz? Başka yerlerle de bu anlaşmayı yaptınız mı, yaptıysanız iptal ettiniz mi?" diye sordu.

''CHP TROLLERE PARA YAĞDIRIYOR''

Sözlerinin devamında CHP'nin paralı bir trol ordusu olduğundan bahseden Mahiroğlu, "Bir takım YouTuber'lara gidip 100-150 bin lira aylıklar vererek bir ordu kuruyor" dedi.

CHP ile ilişkisi kesilen Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu, Eren Erdem'i topa tuttu! ''CHP trollere para yağdırarak ordu kuruyor'' ile ilgili etiketler Halk TV CHP
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.