CHP ile HDP yine "ortak aklı" çalıştırdı!

Genel Kurulda milletvekili sıralarına koyulan 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin fotoğraflarla görüntülerin bulunduğu çantayı CHP ve HDP milletvekilleri almadı.

Genel Kurulda milletvekili sıralarına koyulan 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin fotoğraflarla görüntülerin bulunduğu çantayı CHP ve HDP milletvekilleri almadı.

Genel Kurulda milletvekili sıralarına 15 Temmuz darbe girişiminden sonra yayımlanan "Meclis Bülteni" ile darbe girişiminin ardından TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a, yabancı heyet başkanları ve temsilcilerinin yaptığı geçmiş olsun ziyaretlerinin yer aldığı fotoğraf albümü, "millet darbeye dur dedi" yazılı, içinde 15 Temmuz gecesine ait görüntülerin olduğu flash bellek, fotoğraflarla 15 Temmuz'un anlatıldığı albüm ve "15 Temmuz 2016" yazılı şapkanın bulunduğu çanta konuldu.

15 TEMMUZ ALBÜMÜNÜ ALMADILAR

Çantada özel bir kutu içerisinde, 15 Temmuz'a ilişkin görüntülerin bulunduğu kartpostallarla bunların konulması için şövale de yer aldı.

Adeta tek merkezden yönetilircesine hareket eden CHP ve HDP milletvekilleri, masalarına bırakılan bu çantaların içini inceledikten sonra yanlarına almayıp meclis sıralarında bıraktılar...

Daha önce birçok konuda ortak hareket ettikleri görülen iki parti son olarak "adalet yürüşü" adlı organizasyonda aynı istikamette hareket etmişti...

CHP ile HDP yine "ortak aklı" çalıştırdı! ile ilgili etiketler TBMM 15 Temmuz meclis hediye çanta
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.