CHP Hatay'da panik içinde!

CHP’de çeşitli il ve ilçelerde yaşanan aday tartışmaları Hatay’da sürüyor. Mevcut başkan Lütfü Savaş’a olan tepkinin ardından CHP aday arayışına geçmişti. CHP’nin Haluk Levent’e götürdüğü teklifin red edilmesinden sonra üç kişiye daha teklif için aradığı iddia edildi. Bu iddiaya göre Aylin Kotil, Selin Sayek Böke ile Oğuzhan Uğur’a da Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı teklifi götürüldüğü ve yine red cevabı alındığı öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken,başta AK Parti ve Cumhur İttifakı olmak üzere,çeşitli partilerde adaylar belli oldu.

CHP’DE ADAY KARGAŞASI HALA DEVAM EDİYOR

Ana muhalefet partisi CHP’de ise aday belirleme sorunları hala devam ediyor. İstanbul’da ilçelerde başlayan atama aday tartışmaları İzmir, Manisa, Mersin gibi illerde ve özellikle Ankara, Aydın, Muğla gibi illerin ilçelerinde adayların ön seçim ile yerine atama ile yapıldığı iddiaları büyük tartışmaları beraberinde getirmişti. Bu tartışmalar ile beraber, partinin eski genel sekreteri Gürsel Tekin ile Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, CHP’den istifa etti.

HATAY’DA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İÇİN BAŞKAN ADAYI ARAYIŞI SÜRÜYOR…


Öte yandan SüperHaber Ankara CHP kulislerinde yaşanan son gelişmelere ulaştı. Bu kulis bilgilerine göre yaşanan deprem sonrası, CHP Büyükşehir Belediye başkanı Lütfü Savaş'a yönelik tepkiler nedeniyle aday arayışına geçmişti. CHP’de Özgür Özel yönetiminin sanatçı Haluk Levent'e Hatay için adaylık teklif götürdüğü, ancak red cevabı aldığı ortaya çıkmıştı.

KOTİL, BÖKE VE UĞUR’A ADAYLIK TEKLİFİ İLE RED İDDİASI VAR!

Bu arada TİP'in de eski futbolcu Gökhan Zan'ı aday göstermesi ile bu kez Şişli'de aday gösterilmeyen Aylin Kotil'e teklifte bulunulduğu iddia edildi. SüperHaber’in CHP içinden edindiği özel bilgiye göre, Kotil'in kendisini arayan CHP’li yetkililere şaşırarak ”benim Hatay ile ne alakam var? Hataylılara ayıp olur…” diyerek kabul etmediği belirtildi. Yine CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bunun üzerine Selin Sayek Böke’ye ,”Hatay için adaylığı düşünün…” diye ısrarcı olduğu ifade edildi. Ancak,Böke'nin de Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığını istemediği belirtildi.

HATAY’A ADAY BULUNAMAMASI ÖZEL İLE CHP’DE PANİK YARATTI!

CHP’de Böke’nin de adaylık teklifine hayır demesinin ardından Yüksek Seçim Kurulu’na göre aday adı bildirmede 4 gün süre kalmasından dolayı CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in panik yaşadığı bildirildi. Özel ve kurmaylarının son olarak Babala TV yapımcısı Oğuzhan Uğur'a teklif yolladığı vurgulandı. Uğur'un da ”siyaset düşünmüyorum” diyerek Aylin Kotil ve Selin Sayek Böke gibi CHP'nin adaylık teklifini reddettiği öne sürüldü. Ankara CHP kulislerinde bunlar konuşulurken, Hatay’ın mevcut Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın da CHP Genel Merkezi’nin kendisine sahip çıkmadığını söyleyerek, yakın çevresine yakındığı gelen ayrıntılar arasında bulunuyor.

CHP Hatay'da panik içinde! ile ilgili etiketler CHP Hatay Oğuzhan Uğur
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.