CHP Halk Tv'ye bilin bakalım yıllık kaç para ödüyormuş!

CHP ile Halk TV arasındaki anlaşmanın tek taraflı olarak feshedilmesinin ardından detaylar ortaya çıktı. Protokol gereği CHP'nin Halk Tv'ye yılda 70 milyon TL ödeyeceği öne sürüldü.

14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından koltuk kavgasına girişilen CHP'de şimdi de medya kavgası başladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'in CHP destekçisi Halk Tv ile imzalanan protokolü tek taraflı olarak fesh etmesinin ardından iptal edilen protokolle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. 

YILLIK 70 MİLYON TL

Seçimler sonrası CHP'de başlayan 'değişim' tartışmaları fondaş medyaya da sıçradı. CHP destekçisi Halk Tv'nin 'değişim' tartışmalarının ardından muhalif isimlere açılıp, Kılıçdaroğlu'nu destekleyenlere ambargo uygulanması sonrası CHP ile Halk Tv arasındaki kirli defterler açıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, tarafından Halk Tv ile imzalanan protokolün tek taraflı olarak iptal edilmesi sonrası protokolün detayları öğrenildi. Damga Gazetesi'nin haberine göre protokolde, CHP tarafından Halk Tv'ye yıllık 70 milyon TL ödeneceği belirtildi. 

'KONUŞMALARIN CANLI YAYINLANMASI İÇİN' DENİLDİ

CHP ile Halk Tv arasında imzalanan ve Eren Erdem'in imzasıyla Ankara 54. Noteri aracılığıyla Halk Tv'ye gönderilen 'Fesihname'de iptal edilen protokolün detayları öğrenildi. Protokolde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak’ın konuşmalarının canlı olarak yayımlanması için Halk Tv'ye yıllık 70 milyon TL ödeneceği belirtildi. 

BAŞKA KANALLAR DA VARMIŞ

Tartışmaların odağındaki Eren Erdem dün bir canlı yayına katılarak CHP-Halk Tv ilişkisinden öteye başka medya organlarıyla da benzer anlaşmalar yapıldığını itiraf etti. Erdem programda, "Başka anlaşma yaptığımız kanallar da var. Hangileri olduğunu söylemem doğru olmaz. Gizli anlaşmalar değil. Kanallar taraf olarak bunu paylaşmamızı istemeyebilirler." ifadelerini kullandı. 

CHP Halk Tv'ye bilin bakalım yıllık kaç para ödüyormuş! ile ilgili etiketler CHP Halk TV
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.