CHP Genel Merkezi'nde yas var! Konuşma için getirilen TIR da geri götürüldü!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanması halinde konuşma yapması için getirilen TIR geri götürüldü. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ise hezimet sonrası hiç ortalarda görülmedi.

CHP Genel Merkezi'nde seçim sonuçlarının netleşmesi ile adeta bir yas havası hakim. Recep Tayyip Erdoğan, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerini, Kemal Kılıçdaroğlu'na tarihi bir fark atarak kazandı. Erdoğan'ın zaferi sonrası CHP Genel Merkezi'ndeki heyecan bir anda yok oldu. Kılıçdaroğlu'nun kazanacağına o kadar inanılmıştı ki, Genel Merkez'e TIR bile getirilmişti. Hezimet sonrası Genel Merkez'de yas tutulurken, konuşma için getirilen o TIR da ortadan kayboldu.

CHP GENEL MERKEZİ'NDE YAS VAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs'ta olduğu gibi 28 Mayıs'ta da Kemal Kılıçdaroğlu'na fark atarak tamamladı. Erdoğan'ın zaferi sonrası CHP Genel Merkezi'ndeki heyecanlı hava yerini kasvetli bir ortama bıraktı.

KONUŞMA İÇİN GETİRİLEN TIR DA GERİ GİTTİ

Erdoğan, Kısıklı'da zaferini kutlayarak vatandaşlara seslenirken, CHP Genel Merkezi'nde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sabah saatlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanacağına inanan CHP heyeti, konuşma yapılması için bir TIR kiraladı. Genel Merkez'e getirilen TIR, hezimet sonrası geri gönderildi.

ANKA VERİLERİ İLE ALGI YAPTILAR AMA HEZİMETİ KABUL ETTİLER

CHP'nin finansını sağladığı ANKA Haber Ajansı, seçim sonuçları üzerinden bir algı girişiminde bulundu. Uzun süre Kılıçdaroğlu'nu önde gösteren ajans, sonuçların ezici bir noktaya gelmesi ile Erdoğan'ı öne geçirmek zorunda kaldı. CHP Genel Merkezi'nde konuşan Faik Öztrak da, sonuçları inkar etmeye çalıştı. Ancak sonuçların kesinleşmesi ile o da sessizliğe büründü. CHP medyası da hezimeti kabul etti.

 

CHP Genel Merkezi'nde yas var! Konuşma için getirilen TIR da geri götürüldü! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.