CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Barış Yarkadaş'a sürpriz çağrı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TV100'ün ses getiren programlarından Taksim Meydanı'nda aktif gazeteciliği bırakacağını açıklayan Barış Yarkadaş'a destek mesajı geldi. Özel, X hesabından Yarkadaş'a mesleği bırakmama çağrısında bulundu. Sosyal medya, "#BarışMesleğeGeriDön" diyerek ayağa kalktı.

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda Özgür Özel'in 812 oy ile genel başkan seçilmesinin ardından TV100.com yazarı Barış Yarkadaş'ın 16 Eylül'de TV100'de yayınlanan Kübra Par'la Farklı Açılar programındaki "Özgür Özel seçimi kazanırsa ben mesleği bırakırım" demişti.

Yarkadaş, TV100'ün gündem belirleyen programlarından Taksim Meydanı'nda aktif gazeteciliği bıraktığını açıkladı.

Sosyal medya, "#BarışMesleğeGeriDön" diyerek ayağa kalktı. Yarkadaş'a destek mesajlar yağdı. Yarkadaş'a destek verenlerden biri de CHP'nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel oldu.

Özel X hesabından şunları söyledi:

Benim bir başarımın, bir gazetecinin meslek yaşantısına mal olmasını doğru bulmam.

Barış Yarkadaş, önceki dönemde parlamentoda birlikte görev yaptığım bir arkadaşımdır.

Kendisi geçmiş dönemde karşımda yer almışsa ve gazetecilik sınırlarını aşan yorumlarda bulunmuşsa da ben geçmişten yana bir kırgınlık taşımayacağıma dair delegelerimize ve kamuoyuna söz verdim. Sözüm sözdür.

Barış Yarkadaş'ın kararını yeniden değerlendirmesi gerektiğini düşünüyorum, bu konuda yarın kendisini arayacağım.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Barış Yarkadaş'a sürpriz çağrı! ile ilgili etiketler CHP Özgür Özel Barış Yarkadaş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.