İzmir'de katıldığı programda konuşma yapan CHP Lideri Özgür Özel, Nisa Suresi'nin 58. ayetini, Hz. Peygamber'in hadisi zannederek okudu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir iftar programında yeni bir gafa imza attı. Daha önceleri sık sık gaflarıyla gündeme gelen Özel, bu kez de ayetle hadisi karıştırdı. Özel'in konuşması sosyal medyada gündem oldu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ayetle hadisi karıştırdı.

İzmir'de bir iftar programında konuşma yapan Özel, iftardan sonra konuşma yaptı. Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı DEM Parti ile ittifak içerisinde olan CHP'de her gün ayrı bir skandal gündeme geliyor. Bu kez İzmir'de iftara katılan Özgür Özel, ayete hadis diyerek tepkileri üzerine çekti.

 AYETİ HADİS ZANNETTİ

Özel, Ayet'i peygamberin sözü yapmaya çalışarak, "Hazreti Peygamberin güzel ahlakla ilgili, Nisa Suresi'nin 58. Ayeti'ni de hatırlatarak 'Emanetleri ehline vermenizi ve hükmettiğiniz zaman adaletle hükmetmenizi emreder' diyor" ifadelerini kullandı.

 

İzmir'de katıldığı programda konuşma yapan CHP Lideri Özgür Özel, Nisa Suresi'nin 58. ayetini, Hz. Peygamber'in hadisi zannederek okudu ile ilgili etiketler Özgür Özel CHP ayet
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.