CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: O çocukla ilgili paylaşım yapmayın

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon'daki toplu açılış töreninde sahneye çıkan ve kendisiyle ilgili sözler söyleyen çocuk için çağrı yaptı. Küçük çocukla ilgili paylaşım yapılmamasını isteyen Kılıçdaroğlu, "O daha çok küçük. Ayrıca tüm örgütlerimizden istirhamımdır, duygularımıza yenilmeden, çocuk pedagojisi ne diyorsa ona uyun" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’da toplu açılış töreninde yaptığı konuşmasının sonunda sahneye gelen bir çocuk CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında sözler söylemişti.

Kılılçdaroğlu o görüntülerin sosyal medyada yayılmsaı sonrası Twitter hesabından açıklama yaptı. Haberin paylaşılmaması için çağrıda bulunan Kılıçdaroğlu, ''Lütfen küçük çocuğumuzla ilgili haberi paylaşmayın, kötü söz söylemeyin. O daha çok küçük. Ayrıca tüm örgütlerimizden istirhamımdır, duygularımıza yenilmeden, çocuk pedagojisi ne diyorsa ona uyun!'' dedi.

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: O çocukla ilgili paylaşım yapmayın ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Çocuk Trabzon paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.