CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığına aday olmak istiyor!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olup olmayacağına dair en net cavabını, biraz önce Haber Global kanalında canlı olarak konuşuyor olduğu programda verdi. Aday olacak mısınız sorusuna 'İttifak kabul ederse sorun yok, onur duyarım.' yanıtını verdi. Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'ın karşısına bir kez daha çıkmak istediğine dair işaretlerin belki de en güçlüsü olarak algılandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığına kendisinin aday olacağını ima etti.

'İTTİFAK KABUL EDERSE SORUN YOK. ONUR DUYARIM.'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Haber Global'de Az Önce Konuştum isimli programda düşüncelerini seslendirirken, sunucunun 'Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız? Dürüstçe cevap vermenizi diliyorum.' demesi üzerine, Kılıçdaroğlu, 'İttifak kabul ederse sorun yok.' cevabını verdi.

Aldığı net cevaba şaşıran sunucu 'Bireysel olarak isteğiniz var mı?' diye bir adım öteye gitti. Kılıçdaroğlu bu soruya da 'Onur duyarım' diyerek yanıtını verdi. 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığına aday olmak istiyor! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu aday HaberGlobal konuşma onur duyarım sorun yok
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.