CHP fondaşı Merdan Yanardağ'dan akılalmaz oy pusulası iddiası: Oyları silecekler

CHP'nin fonladığı TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, seçimlere sayılı günler kala kendisini gülünç bir duruma düşüren provokasyona imza attı. Seçim günü Erdoğan'dan başkasına basılacak 'evet' mührünün silineceğini iddia eden Yanardağ'ın akıllara ziyan açıklaması sosyal medyanın gündemine oturdu.

28. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine bir aydan kısa bir süre kala CHP yandaşı Merdan Yanardağ, akılalmaz bir iddia ortaya attı.

'ZAMAN AYARLI MÜHÜR' İDDİASI

Kendisinin edindiği bir istihbaratın olduğunu söyleyen Yanardağ, seçimlerde dijital oy pusulası kağıtlarının olacağını söyleyerek “Erdoğan’dan başkasına basılacak Evet mührünün silineceği, Erdoğan’a mühür basılacak noktada ise ‘Evet’in saat 17’den sonra ortaya çıkacağına dair çok ciddi acayip iddalar var. Yani bu özelliğe sahip kağıtların oldugu belirtiliyor.” ifadelerini kullandı.

"KAYBETME KORKUSU AKILLARINI BAŞLARINDAN ALMIŞ"

Yanardağ'ın bu sözleri sosyal medyada gündem olurken vatandaşlar "Allah kimseyi şu hale düşürmesin, Bu adam kanal yönetiyor gazeteciyim diyor, Kaybetme korkusu, akıllarını başlarından almış" sözleriyle Yanardağ'a tepki gösterdi.

.

CHP fondaşı Merdan Yanardağ'dan akılalmaz oy pusulası iddiası: Oyları silecekler ile ilgili etiketler Merdan Yanardağ
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.