"CHP FETÖ'ye teslim oldu" dedi FETÖ yöntemiyle kapıya konuldu

Katıldığı bir televizyon programında 'CHP FETÖ'ye teslim oldu' diyen Yılmaz Ateş, parti üyeliğinden ihraç edildiğini internetten öğrendiğini açıkladı. Ateş'in partiden ihraç edilmesini ikinci kaynaklardan öğrenmesi akıllara FETÖ yöntemlerini getirdi.

Eski CHP Milletvekili Yılmaz Ateş, CNN Türk'te Başak Şengül'ün sunduğu Akıl Çemberi programında CHP'nin FETÖ'yle ilişkisini eleştirerek; "MHP’yi ve Fenerbahçe Spor Kulübü’nü tebrik ediyorum. Maalesef benim partim teslim oldu ama MHP ve Fenerbahçe, FETÖ terör örgütüne teslim olmadı. Eğer dik durabilseydik 15 Temmuz darbe girişimi de olmayacaktı." diye konuşmuştu.

 Ateş, yazılı açıklamasında, dün bir internet sitesi üzerinden CHP üyeliğinden ihraç edildiğini öğrendiğini, karar kendisine tebliğ edildiğinde gerekli açıklamayı yapacağını bildirdi.

"CHP FETÖ'ye teslim oldu" dedi FETÖ yöntemiyle kapıya konuldu

Yılmaz Ateş, şunları kaydetti:

"İlçe, il kongrelerini dahi baskı altına alan, delegeleri özgürce seçme ve seçilme hakkından mahrum bırakan bir anlayıştan düşünce özgürlüğüne saygı beklenemez. Ancak benim için şaşırtıcı olan 15 Temmuz'dan önce FETÖ'yü eleştirenleri yakan emniyet ve yargı anlayışının, bugün kendisini başka ortamlarda göstermesidir.

Bu karar, beni ve CHP tabanını bugüne kadar olduğu gibi demokratik CHP, demokratik Türkiye mücadelesinden alı koyamayacaktır."

"CHP FETÖ'ye teslim oldu" dedi FETÖ yöntemiyle kapıya konuldu ile ilgili etiketler FETÖ CHP milletvekili yılmaz ateş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.