CHP-DEM HATTINDA KRİZ: AFYONKARAHİSAR ADAYI BURCU KÖKSAL’DAN ÖZGÜR ÖZEL’E YALANLAMA!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, TSK'nın Irak’ın kuzeyine yapılması planlanan harekatının şifrelerini, CHP’nin Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal'ın DEM Parti'ye restini ve Türkiye’nin konuştuğu kazada yazar Eylem Tok’un planının detaylarını masaya yatırdı.

''ÖNCE IRAK TAMAMEN TERÖRDEN ARINDIRILACAK. SURİYE HAREKAT SAHASI SONRA GERÇEKLEŞTİRİLECEK''

Bozkurt, ''Türkiye Irak ve Suriye'nin kuzeyine operasyonlarını sürdürüyor. Bölgeyi teröristlerden arındırma planı aşama aşama ilerliyor. Bir anda Rakka'ya zıplayamıyorsunuz. İnşallah bu yaz Irak sınırımızdaki terör meselelerini kalıcı olarak çözeceğiz. Önce Irak tamamen terörden arındırılacak. Sonra Suriye harekat sahası sonra gerçekleştirilecek. PKK'yı besleyen kuvvetlerin tek aparatı PKK terör örgütü değil. Başka tasmayla gezdirdikleri de var. Pençe kilit harekat bölgesine geniş çaplı bir kara harekatı yapılması söz konusu. Terör örgütünün Irak sınırı boyunca Türkiye'yle bağlantısı yok. O yüzden saldırılarını artırdı. Oraya yapılacak bir kara harekatı önemli. Merkezi yönetimle koordine konusunda mutabakata varılmış. Kara harekatı, Erbil-Bağdat bağlantısı, kalıcı ve geçici üslerin tahkimatı, hava destekli harekatla bölgeyi terör yuvalarından temizlemek amaçlanıyor. Derinliğe inip operasyonu Gara'yı alacak şekilde ilerletmek amaçlanıyor. Operasyonun ilerleyen hedeflerinde 40 kilometre ilerleyip güvenli bir hat oluşturulacak. Süleymaniye ve Sincar'da PKK'ya karşı tedbir almak için bağdat ve erbil'i zorluyoruz. Bağdat ve Erbil de istihbarat desteği sağlayacak. Irak'ta operasyona hazırlanılırken Suriye'de de diplomasi yoğunlaştırılacak.

''BURCU KÖKSAL ÖZGÜR ÖZEL'İ YALANLADI''

Özgür Özel ve CHP nereye koşuyor. Burcu Köksal Özel'i yalanladı. Ortaya çıkan fotoğrafta Özel'in yalan söylediği ortaya çıktı. DEM Parti zaten CHP'nin içinde. Kapıları dışarıdakine açarsın, içeridekine değil. DEM Parti zaten içeride. Partinin meclis üyelerine karar veriyor, Türkiye'nin en büyük ilçesini istiyor.

''DEM PARTİ'YE ŞANLIURFA'YI KAZANDIRMA STRATEJİSİ GÜDEN BİR YRP ADAYI VAR''

Yeniden Refah Partisi ile AK Parti arasında köprüler atılmışa benziyor. Yeniden Refah Partisi'nin Şanlıurfa'da yaptıkları çok ilginç. YRP'nin PKK'nın siyasi ayağıyla bağı çıktı. DEM Parti'ye Şanlıurfa'yı kazandırma stratejisi güden bir YRP adayı var. Fatih Erbakan da buna sesini çıkarmıyor. YRP AK PArti'ye değil, Türkiye'ye kaybettirmeye stratejisi izlemeye başladı. Siz esir misiniz, birileri tarafından mı kuşatıldınız?'' değerlendirmesinde bulundu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

CHP-DEM HATTINDA KRİZ: AFYONKARAHİSAR ADAYI BURCU KÖKSAL’DAN ÖZGÜR ÖZEL’E YALANLAMA! ile ilgili etiketler CHP DEM Parti Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Irak Afyonkarahisar PKK

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.