CHP binasını kapalı görünce hemen telefona sarıldı / VİDEO

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa'da CHP binasını ziyaret etmek istedi. Ancak binanın kapalı olduğunu gören Bakan Müzezzinoğlu hemen CHP Bursa Milletvekilini aradı

Bursa gezisini sürdüren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Harmancık ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunurken, önünden geçtiği CHP İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etmek istedi.

Kapının kapalı olduğunu gören Bakan Müezzinoğlu etrafındakilere, "Nerede ilçe başkanı?" diye sordu.

Bunun üzerine Harmancık Belediye Başkanı AKP'li Mustafa Çetinkaya, "İlçe Başkanının eczanesi var orada" dedi. Bunun üzerine Müezzinoğlu, "CHP işte böyle. Kapalı tutuyor. Ondan sonra da 'Niye vatandaş bize oy vermiyor?' diyor" dedi.

Daha sonra telefonla CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın'ı arayan Müezzinoğlu, "Erkan bak ilçe binası kapalı. Bak karışmam. Sonrada diyorsun ki 'vatandaş CHP'ye niye oy vermiyor.' Vermez tabi ki. Sen İstanbul'da geziyorsun. İlçe başkanı başka yerde" diye espri yaptı.

Bunun üzerine Erkan Aydın, "Sayın bakanım. İlçe Başkanını arayıp göndereyim, size çay ısmarlasın" dedi.

Bakan Müezzinoğlu ise teşekkür ederek esnaf ziyaretlerine devam etti.

CHP binasını kapalı görünce hemen telefona sarıldı / VİDEO ile ilgili etiketler CHP Bakan Müezzinoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi! İşte operasyon anları...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay merkezli 7 ilde jandarma tarafından düzenlenen Mahzen-47 operasyonunun detaylarını paylaştı. Bakan Yerlikaya, elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı organize suç örgütü çökertildiğini, 52 şüphelinin de yakalandığını açıkladı.