CHP binasına "Sınır Namustur" pankartı

İstanbul sokaklarında başlayan pankart savaşı Ankara'da en üst seviyede yankı buldu. ”Öfkeli Genç Türkler” imzasıyla mülteci göçüne tepki olarak asılan ‘Hudut Namustur’ pankartına CHP'den güçlü destek geldi. CHP Genel Merkezi binasına "Sınır namustur" pankartı asıldı. Aynı mesajı Kemal Kılıçdaroğlu da sosyal medya hesaplarında paylaştı...

İstanbul’un çeşitli noktalarına, Suriyeli ve Afgan mültecilere tepki olarak ‘Hudut Namustur’ yazılı pankart asan 6 üniversiteli genç dün gözaltına alındı. 

”Öfkeli Genç Türkler” imzalı pankartı astıkları belirlenen Semir Y., Ahmet Ç., Ersin A., Mert G., Yavuz A. ve Hüseyin B. isimli üniversite öğrencileri ifadelerine başvurulmasının ardından yurt dışı çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı.

ADETA BAYRAK YARIŞI...

Söz konusu şahıslara gözaltı sürecinde İYİ Parti yöneticileri destek verirken, Cumhuriyet Halk Partisi'nden de bu konuda ilginç bir adım geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel merkezine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da fotoğrafının yer aldığı "Sınır namustur" pankartı asıldı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da sosyal medyadaki kapak fotoğrafını değiştirerek, “Sınır namustur” mesajı verdi. CHP liderinin Telegram hesabından da benzer şekilde “Sınır namustur” paylaşımı yapıldı.

CHP binasına "Sınır Namustur" pankartı ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu CHP binası pankart Öfkeli Genç Türkler
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.