CHP, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’i Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk etti

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini açıkladı. Bilecik Belediyesi geçtiğimiz günlerde rüşvet skandalı ile sarsılmıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’i Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Bilecik Belediyesi'nde yargıya intikal eden soruşturma süreci ile Belediye Başkanı Semih Şahin hakkında kamuoyuna yansıyan iddialar, Genel Merkezimiz tarafından hassasiyetle takip edilmektedir. Bu kapsamda; partimizin Yerel Yönetimler Heyeti, yerinde inceleme ve değerlendirme yapmak üzere bölgeye gönderilmiştir. Parti heyetimizin araştırmaları sonucunda kapsamlı bir rapor hazırlanmış ve Genel Merkezimize sunulmuştur. Merkez Yönetim Kurulumuzun 16 Şubat 2022 tarihli toplantısında, parti heyetimizce hazırlanan rapor ciddiyetle ele alınmıştır. Yapılan kapsamlı değerlendirmeler sonucunda, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in; parti sorumluluğu, etik değerleri ve yerel yönetim ilkeleri ile bağdaşmayan tutum ve davranışları nedeniyle, Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine oy birliği ile karar verilmiştir" dedi.

Bilecik Belediyesi'nde yaşanan rüşvet skandalında; CHP'li Başkan Semih Şahin'in İstanbul'dan getirip, danışmanı ve belediye şirketinin yönetim kurulu başkanı yaptığı Selçuk Erdağı, 200 bin dolar rüşvet alırken suçüstü yakalanmıştı.

 

 

 

 

 

CHP, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’i Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk etti ile ilgili etiketler CHP yüksek disiplin kurulu Semih Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.