CHP anketçisi Murat Gezici'den canlı yayında itiraf: Kanal İstanbul'un ne kadar önemli olduğu anlaşıldı!

CHP anketçisi olarak bilinen Murat Gezici'nin canlı yayındaki "Erdoğan düşmanlığı, Türk Devleti düşmanlığına döndü. Bu depremler ile Kanal İstanbul'un ne kadar önemli olduğu anlaşıldı, İstanbul'un yeni rezerv alanlarına ihtiyacı olduğu ortaya çıktı." sözleri dikkat çekti.

CHP'nin anketçisi olarak bilinen Gezici Araştırma Başkanı Murat Gezici, CNN Türk'te muhalefeti kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili yoğun bir manipülasyon yapıldığını söyleyen Gezici, "İktidarı Sayın Erdoğan ve iktidar karşıtlığı bir düşmanlığın ötesine geçerek Türk devleti düşmanlığına döndü. Devlet yok algısı kurularak ayrı bir yapı oluşturulmak istendi. Depremin 8. saatinde mikrofonu alıp vatandaşa tutarak 'çadırınız geldi mi yemek geldi mi' sorusunun çok doğru iyi niyetli bir soru olmadığını öngörüyorum." dedi.

"KANAL İSTANBUL'UN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU TEKRAR GÜNDEME KOYMAMIZ GEREKİYOR"

"Kanal İstanbul'un ne kadar önemli bir proje olduğunu bize tekrar kamuoyunun gündemine koymamız gerekir" diyen Gezici, "Yeni rezerv alanı oluşturarak konut alanı açılarak kentsel dönüşümü dolaylı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. 2.5 milyon İstanbulluyu götürebilirsiniz yeni binalara. Bunu iktidarı ve muhalefet bir arada yapması gerekir." ifadelerini kullandı.

 

 

CHP anketçisi Murat Gezici'den canlı yayında itiraf: Kanal İstanbul'un ne kadar önemli olduğu anlaşıldı! ile ilgili etiketler CHP Kanal İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.