CHP Ankara Milletvekili Murat Emir'den öğretmenliği küçümseyen sözler

Yerel seçim yarışı devam ederken CHP Ankara Milletvekili Murat Emir katıldığı canlı yayında skandal cümleler etti. Emir Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un mesleği olan öğretmenliği küçümsedi. Serhat Oğuz'dan Gazi Mustafa Kemal Atatürk yanıtı...

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir katıldığı canlı yayında öğretmenlik mesleğini küçümseyici cümleler kullandı. 

Habertürk ekranlarındaki canlı yayında Ankara için aday isimler tartışılırken gazeteci Nagehan Alçı, "Ankara için genç bir isim üzerinde duruluyor. Kahramankazan Belediye Başkanı..." yorumunda bulundu.

Emir ise Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'u kastederek, "Sizinle bahse girerim ihtimal o. Kazan da benim seçim bölgem. Mesleğini biliyor musunuz Kazan Belediye Başkanının? Öğretmen..." şeklinde küçümseyici ifadeler kullandı.

Daha sonra hatasını anlayarak durumu kurtarmaya çalışan Murat Emir, "Öğretmenliği ile ilgili bir sorunum yok, çok iyi bir belediye başkanı olabilir ama Kazan konusunda olamayacağını biliyorum." dedi.

Emir'in öğretmenleri küçümseyen iması büyük tepki çekti.

SERHAT OĞUZ'DAN YANIT 

Kendisi ile ilgili yapılan yorumlar üzerine Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz sosyal medyadan Vekil Murat Emir'e yanıt verdi. 

Serhat Oğuz konu ile ilgili olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk vurgusu yaparak şu ifadeleri kaydetti: 


"Öğretmenlik kadar şerefli bir mesleğim olduğu için gurur duyuyorum! Sadece muhalefet etmek arzusuyla, “öğretmenlik” gibi yüce bir mesleği hakir gören, küçümseyen CHP Milletvekili Murat Emir; kendisinin ve partisinin bir öğretmene nasıl baktığını apaçık göstermiş, kendisini küçük düşürmüştür. Gücünü, emeğini, hayatını bu şerefli mesleğe adamış tüm öğretmenlerimiz adına; kendisini bu talihsiz ifadesiyle ilgili özür dilemeye davet ediyorum! Unutmayın sayın Murat Emir, Türkiye Cumhuriyetini Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk kurmuştur iyi öğrenin. Ve tekrar! Gururla söylüyorum ! #BenBirÖğretmenim ! Ben bir Başkanım ! Ben bir “Eğitimci Başkan”ım!"

 

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir'den öğretmenliği küçümseyen sözler ile ilgili etiketler Ankara Kahramankazan Serhat Oğuz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.