Chicharito'nun menajerinden Beşiktaş açıklaması!

Cenk Tosun'u 22 milyon euroluk bonservis bedeliyle Everton'a gönderen Beşiktaş'ta forvet arayışları devam ediyor.

Başkan Fikret Orman'ın listesinde en önemli konumdaki forvetler ise İslam Slimani ve Chicharito lakaplı Javier Hernandez...

Transfer konusunda ise Javier Hernandez'in menajerinden beklenmeyen açıklamalar geldi. Chicharito'nun menajeri Eduardo Herrnendez, perşembe günü Londra'da olacağını ve transfer görüşmesi de yapacağını ekledi ancak kulüp ismi vermedi.

"BEŞİKTAŞ'LA DA GÖRÜŞTÜK"

Amerikan Fox Sports'a konuşan menajer Hernandez, "Chicharito kesinlikle daha fazla oynayabileceği bir takıma gitmek istiyor. Onu isteyen birçok kulüp oldu. Türk takımı Beşiktaş'la da görüştük ancak anlaşma sağlandığı yönündeki haberler doğru değil." dedi.

DAVİD MOYES "KALACAK" DEDİ

West Ham United teknik direktörü David Moyes ise Chicharito'nun takımdan ayrılmasının çok düşük ihtimal olduğunu söylemişti ancak Meksikalı forvet, Moyes'un Bilic'in yerine takımın başına geçtiği 7 Kasım tarihinden bu yana sadece 1 kez ilk 11'de sahaya çıkabildi.

Moyes ayrıca transfer iddialarıyla ilgili olarak, "Buna değmesi lazım. Eğer Pogba için Real Madrid'den 500 milyon euroluk bir teklif gelseydi takımında kalır mıydı? Kalmazdı. Bu yüzden para her zaman konuşulacak bir değedir. Bildiğim kadarıyla kulübe Chicharito için bir teklif gelmedi" şeklinde konuştu.

Bu sezon başı Bayer Leverkusen'den 18 milyon euroya West Ham United'a transfer olan 29 yaşındaki forvetin Londra kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

David Moyes forvet hattında iki golcü birden de oynatsa Chicharito yerine, Lanzini-Arnautovic ikilisini tercih ediyor.

Meksikalı forvet son olarak takımının iç sahada 1-0 mağlup olduğu Bournemouth maçında takımının beraberlik golünü atmıştı.

Chicharito'nun menajerinden Beşiktaş açıklaması! ile ilgili etiketler Beşiktaş menajer chicharito Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.