Yaptırımlarla darbe alan Chelsea'ye bir şok daha! Banka hesapları donduruldu..

Rusya'nın Ukrayna'ya açtığı savaşın etkileri hiç kuşkusuz en çok Chelsea cephesinde hissedilir olmaya devam ediyor. Maviler şimdi de banka hesaplarının dondurulması şokuyla karşı karşıya.

Sky Sports'un tarafından aktarılan habere Chelsea'nin banka hesabı, Roman Abramovich'in İngiltere hükümeti tarafından yaptırıma uğramasının ardından Barclays tarafından geçici olarak askıya alındı.

Banka ayrıca, Chelsea'ye sezon sonuna kadar Premier Lig'de mücadele etmesi için verilen lisansı değerlendirmek için zaman istedi. Haberde Chelsea'nin cezanın kısa sürede kaldırılacağına dair umutlu olduğu ifade edildi. 

SADECE KOMBİNE SAHİPLERİ MAÇLARA GELEBİLECEK

Öte yandan İngiltere hükümetinin aldığı kararlar bununla sınırlı kalmıyor. Zira Chelsea, oyunculara veya personele yeni sözleşmeler teklif edemeyeceği, maçlara yeni biletler satamayacağı bir yaptırımla da karşı karşıya. Öyle ki Chelsea'nin takım otobüsüne yakıt alacak dahi maddi gücünün kalmadığı da bir başka iddia.

Londra temsilcisi bu süreç zarfında yalnızca kombine sahiplerinin desteğinden faydalanabilecek.

 

Yaptırımlarla darbe alan Chelsea'ye bir şok daha! Banka hesapları donduruldu.. ile ilgili etiketler Chelsea Roman Abramovich Muhsin Bayrak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.