West Bromwich Albion'dan Chelsea'ye 5 gol!

Thomas Tuchel'in teknik direktörlüğe gelmesiyle birlikte zor gol yiyen bir takım hüviyetine bürünen Chelsea, West Bromwich Albion karşısında dağıldı... Kümede kalma savaşı veren Birmingham ekibi Londra deplasmanında 5 gollü bir galibiyet elde ederek haftanın açılışında büyük bir sürprize imza attı.

Premier League'de 30. haftanın açılış maçı büyük bir sürprize sahne oldu. Kümede kalma savaşı veren West Bromwich Albion deplasmanda Chelsea'yi 5-2 mağlup etti. Milli orta saha Okay Yokuşlu'nun 90 dakika forma giydiği maçta Galatasaray'dan kiralanan Mbaye Diagne takımının 4. golünü atan isimdi.

Teknik direktörlük koltuğundaki Frank Lampard-Thomas Tuchel değişiminden sonra çıkışa geçen Chelsea, Alman çalıştırıcı yönetiminde Premier League'de 10 maçtır yenilmezken, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de Atletico Madrid'i elemeyi başarmıştı.

Stamford Bridge'deki maça mutlak favori olarak çıkan ve 27'de Christian Pulusic'in golüyle 1-0 öne geçen "Maviler", 29'da Brezilyalı stoper Thiago Silva'nın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Konuk ekip ilk yarının uzatma anlarında Matheus Pereira'yla 2 gol bularak soyunma odasına 1-2 önde girmeyi başardı.

Callum Robinson'un 63'te attığı şık golle farkı 2'te çıkaran Sam Allerdyce'ın öğrencileri 68'de Diagne'nin golüyle farkı açtı: 1-4. 10 kişi oynaan Chelsea 71'de Mason Mount'la bir gol daha buldu ve skor 2-4'e geldi. Tabelayı belirleyen gol 90+1'de yine Robinson'dan geldi: 2-5.

29 maçta 18 puan toplayarak Londra'ya gelen WBA, puanını 21'e yükseltti. Birmingham ekibi bu sezon deplasmanda 2. galibiyeti alarak kümede kalma umutlarını son 8 haftaya taşıdı. İlk 4 mücadelesi veren Chelsea ise Thomas Tuchel'le ilk yenilgisini alarak 51 puanda kaldı.

West Bromwich Albion'dan Chelsea'ye 5 gol!

West Bromwich Albion'dan Chelsea'ye 5 gol! - Resim : 2

West Bromwich Albion'dan Chelsea'ye 5 gol! ile ilgili etiketler Chelsea premier league west bromwich albion Mbaye Diagne Matheus Pereira
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.