Chelsea şampiyonluk kutlamalarını iptal etti

İngiltere Premier Ligi'nde şampiyon olan Chelsea, Pazar günü yapmayı planladığı şampiyonluk kutlamalarını Manchester'da yaşanan terör saldırı sebebiyle iptal etti

Chelsea, İngiltere Premier Ligi'ni 86 puanlı Tottenham'ın 7 puan önünde 93 puanla şampiyon olarak tamamladı. Şampiyonluk kutlamalarını üstü açık bir otobüsle Londra'da bu pazar yapmayı planlayan Maviler bu kararından vazgeçti. Manchester'da yaşanan saldırı sebebinden dolayı bu kararı alan Chelsea resmi internet sitesinden de bir açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Chelsea Futbol Kulübü olarak, Manchester'da yaşanan terör saldırısında yaşamını yitiren kişilerin ailelerine başsağlığı diliyoruz. Bu trajik olay ışığında, Pazar günü Londra'da gerçekleştirmeyi düşündüğümüz geçit törenimizi gerçekleştirmenin uygun olmadığını düşünüyoruz.

Hükümet tarafından ilan edilen yüksek güvenlik kararından dolayı bu kararı aldık. Taraftarlarımız bu kararımızı anlayacaktır.

Ayrıca bir saygı göstergesi olarak, Cumartesi günü Arsenal'e karşı oynayacağımız FA Cup finaline oyuncularımız siyah kol bandıyla çıkacak. Son olarak Chelsea Futbol Kulübü olarak bu korkunç saldırıda yaşamını yitirenlerin ailelerini destekleyen bir fona bağış yapacağız"

Chelsea şampiyonluk kutlamalarını iptal etti ile ilgili etiketler Chelsea Premier Lig terör şampiyonluk kutlama iptal Manchester saldırısı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.