Chelsea 4-0 Manchester United / Maç özeti ve golleri izle

Jose Mourinho'nun Manchester United'ı, Chelsea deplasmanından 4-0'lık ağır bir mağlubiyetle ayrıldı. Maçın geniş özetini ve gollerini izlemeniz için bilgiler haberimizde.

Premier Lig'in 9. haftasında Chelsea'ye konuk olan Manchester United fark yedi! Pedro, Cahill, Hazard ve Kante'nin attığı gollerde Jose Mourinho Premier Lig kariyerindeki en ağır yenilgisini aldı.

Chelsea ile Manchester United arasındak maçın geniş özetini ve gollerini izlemek için buraya tıklayınız.

Maçın önemli anları

1. dakikada Mourinho için büyük bir şok. Alonso'nun Manchester United ceza sahası önüne gönderdiği topa De Gea hatalı bir çıkış yaptı, Pedro vatandaşını geçerek topu boş ağlara yolladı ve Chelsea 1-0'lık üstünlüğü yakaladı!

8. dakikada Manchester United'dan ilk tehlike. Antonio Valencia, Alonso'yu geçerek sağdan ortasını yaptı, Ibrahimovic arka direkte topa yükselerek kafayı vurdu ama top üstten auta gitti.

21. dakikada Hazard'ın sağ kanattan kullandığı köşe atışı Blind'e çarptıktan sonra altıpastaki Cahill'in önünde kaldı, İngiliz stoper sert bir şutla Chelsea'yi 2-0 öne geçiren golü attı.

45. dakikada Valencia sağ kanattan ceza sahasına güzel bir orta yolladı, Rashford penaltı noktasına yakın bir yerde bomboş durumda topa çok kötü vurdu.

FULL-TIME: @ChelseaFC 4-0 Man Utd! ???? #CHEMUN pic.twitter.com/aWBJLZjWRu

— Chelsea FC (@ChelseaFC) 23 Ekim 2016

56. dakikada Chelsea kontratağında Moses topu taşıdıktan sonra solundaki Hazard'ı gördü, Belçikalı oyuncu sol ayağıyla şutunu çekti ama Smalling yerinde bir zamanlama ile topun kaleye gitmesini engelledi.

62. dakikada Matic'in muhteşem ara pasını ceza sahası sol çaprazında kontrol eden Hazard uzak direğe güzel bir plase yolladı, De Gea'nın çabası yeterli olmadı ve Chelsea 3-0'lık üstünlüğü yakaladı.

70. dakikada Kante ceza sahası önünde topu önce soluna sonra sağına çekti, rakibini klas bir çalımla geçti, sağ ayağıyla topu sol köşeye yolladı ve skoru 4-0'a getiren golü attı.

Chelsea 4-0 Manchester United / Maç özeti ve golleri izle ile ilgili etiketler Chelsea Manchester United video 4-0 Maç özeti geniş özet izle golleri izle
GÜNÜN VİDEOSU

Erdal Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı dikkat çekti

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, gençlik festivali düzenledi. Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı dikkat çekti.