Chelsa, eski oyuncusu Lukaku için 115 milyon Euro'yu gözden çıkardı

Chelsea, 2011-2014 yılları arasında formasını giyen eski oyuncusu Lukaku için İnter'e 115 milyon Euro önerdi. İnter teklife sıcak bakarken, kulüpler arasında son detayların konuşulduğu belirtildi.

Antonio Conte yönetimindeki İnter'de geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla Seria A şampiyonuluğunda büyük pay sahibi olan Romelu Lukaku'nun eski takımı Chelsea'ye döneceği iddia edildi.

Sky Sports'un haberine göre Maviler, Belçikalı yıldız için 115 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Takımı şampiyonluğa taşıyan Conte'nin bütçe taleplerini karşılayamadığı için yollarını ayıran İnter'in Lukaku transferi için onay verebileceği belirtilirken, kulüpler arasında da son detayların görüşüldüğü belirtildi.

İtalyan devi, Lukaku için daha önce Chelsea'den gelen 100 milyon Euro ve Marcos Alonso teklifini geri çevirmişti.

GÖZ DOLDURAN İSTATİSTİKLER

28 yaşındaki golcü oyuncu, 2011'de transfer olduğu Chelsea'de 3 sezonda yalnızca 15 maça çıkmıştı. Lukaku, daha sonra transfer olduğu Everton formasıyla 166 maçta 87 gol atarken; ardından transfer olduğu Manchester United formasıyla da 96 maçta 42 gol kaydetti.

Seria A'da ise 72 maça çıkan yıldız forvet, 47 gol ve 12 asistlik performansıyla göz doldurdu.

Chelsa, eski oyuncusu Lukaku için 115 milyon Euro'yu gözden çıkardı ile ilgili etiketler Chelsea Inter Premier Lig romelu lukaku
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.