Che Guavera'nın kızı Dr. Aleida Guevara Gazze için Arap dünyasına seslendi!

ABD'ye karşı direnen Küba'nın lideri Ernesto Che Guavera'nın kızı Dr. Aleida Guevara İsrail'in Gazze'ye uyguladığı zulme dikkat çekerek Arap dünyasına "Filistin'i kurtarmak için ne bekliyorsunuz" diyerek seslendi. İşte Dr. Aleida Guevara'nın konuşmasının tamamı...

Ernesto Che Guevara'nın kızı Dr. Aleida Guevara 7 Ekim'den beri İsrail'in Gazze'ye uyguladığı katliama tepki gösterdi. Arap dünyasına seslenen Dr. Aleida Guevara konuşmada Filistin direnişin yanında olduğunu söyledi. 

İşte Dr. Aleida Guevara Arap dünyasına seslendiği konuşmasında şunları söyledi:

"Arap dünyasının halkları ne için bekliyorsunuz? Biz çok uzaktayız, ama siz oradasınız ve bugün Gazze'de Filistin'de olan, yarın nerede olacak? Eğer İsrail'in istediğini yapmaya devam etmesine izin verirseniz bunun sonu nereye gidecek? İsrail nerede duracak? Bunu gerçekten düşünüyor musunuz? Halk olarak birlik olmalısınız. Kanınızı, kültürünüzü, hayatınızı savunuyorsunuz. Bunu asla unutamazsınız. Bunu unutamazsınız. Filistinli kardeşlerim, aramızdaki mesafe için çok üzgünüm. Sizinle olmak istiyorum. Orası gerçekten olmam gereken yer. Çünkü dayanışma sadece konuşmak değildir. Dayanışma birlikte direnmektir. Ve ben bir doktorum. Orada olmalıyım. İstediğiniz zaman, istediğiniz zaman bana güvenin, hepinizin yanında olabilirim. Aslında hayatın hiçbir önemi yok. Önemli olan kararlı olmamız ve aslında birbirimizle dayanışma içinde olmamızdır. Sadece sevgi ve saygıdan bahsedemem. Güçten de bahsetmem gerekiyor. Çünkü siz Filistin halkı olarak benim halkımın söylediklerini uyguluyorsunuz. Vatan ya da ölüm. Ama son sözümüz üstesinden geleceğiz. Ve bunu yapmanızı umuyoruz. Daima üstesinden gelin. 'İleri', kardeşlerim. Daima zafere kadar."

Che Guavera'nın kızı Dr. Aleida Guevara Gazze için Arap dünyasına seslendi! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.