ÇGH2'nin genç isminden kötü haber

BKM Mutfak ekibi tarafından yapılan Çok Güzel Hareketler 2'nin 24 yaşındaki oyuncularından Arif Güloğlu'ndan kötü haber geldi. Lenf kanseri olduğu ortaya çıkan Güloğlu'nun tedavisine başlandığı öğrenildi. Güloğlu'nun tedavisi nedeniyle ÇGH2'nin son 2 hafta oynadığı hiçbir skeçte yer almadığı belirtildi.

Kanal D'de yayımlanan BKM Mutfak yapımı Çok Güzel Hareketler 2'nin ekibindeki genç oyuncu Arif Güloğlu son 2 haftadır skeçlerde yer almıyordu.

Bu durumun 24 yaşındaki oyuncunun lenf kanseri şüphesiyle tedaviye başlaması nedeniyle olduğu ortaya çıktı.

Güloğlu'nun durumu mart ayının başında aniden rahatsızlanması üzerine yapılan tetkikler sonucunda belli oldu. 

ÇGH2'nin genç isminden kötü haber

Ulus'ta özel bir hastaneye kaldırılan oyuncu akciğerlerinden ameliyat oldu. Doktoru Güloğlu'ndan derhal sigarayı bırakmasını istedi. Yapılan tetkiklerde de genç oyuncunun lenf kanserine yakalanma ihtimali olduğu belirlendi.

TV 100'ün haberine göre Arif Güloğlu'nun ailesi oğullarının tedavisinin memleketleri Ankara'da devam etmesini istiyor. Genç oyuncu ise bir yandan önlem olarak tedaviye başlarken hastalığıyla ilgili kesin tanının konulmasını İstanbul'da bekliyor.

Çok Güzel Hareketler 2 ekibi de Güloğlu'na moral vermek amacı ile sık sık görüntülü olarak arayıp yanında olduklarını ifade ediyorlar.

ÇGH2'nin genç isminden kötü haber ile ilgili etiketler arif güloğlu bkm mutfak Çok Güzel Hareketler 2 ÇGH 2
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.