Cezayirli futbolcu Sofiane Locar maç sırasında geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi

Cezayir 2. Futbol Ligi'nde ASM Oran'a konuk olan Mouloudia Saida'nın kaptanı Sofiane Locar, karşılaşma sırasında geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi. Cezayir basınında yer alan haberlere göre, mücadelenin 26. dakikasında kalecisiyle çarpışarak sakatlanan Locar, tedavi gördükten sonra oyuna döndü. Cezayirli futbolcu, karşılaşmanın 35. dakikasında ise bilincini kaybederek aniden yere yığıldı.

Cezayir takımı Mouloudia Saida'nın kaptanı Sofiane Locar, maçın ortasında kalp krizi geçirip vefat etti.

Olay, Cezayir 2. lig'inde bugün oynanan Mouloudia Saida-Oran Association maçında yaşandı.

30 yaşındaki Locar, maç sırasında aniden yere yığıldı... Kalp krizi geçirdiği tespit edilen Locar, sağlık görevlilerinin saha içerisindeki müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Cezayirli taraftarlar, kaptanları için yas tutarken, futbolcunun bir hafta önce evlendiği ortaya çıktı.

Önceki gün de Hırvat futbolcu Marin Cacic'in aynı nedenle ölüm haberi gelmişti.

 

Cezayirli futbolcu Sofiane Locar maç sırasında geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi ile ilgili etiketler Cezayir Kalp Krizi Sofiane Lokar
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.