Cezayir'de askeri uçak düştü! 257 kişinin öldüğü iddia edildi... / VİDEO

Cezayir'in Bufarik bölgesinde askeri uçak düştü. Ennahar isimli özel televizyon kanalı, 257 kişinin öldüğünü duyurdu. El Arabiya televizyonu uçakta 200 kişinin bulunduğunu iddia etti. Cezayir’deki iktidar partisi, Fas’a bağlı Batı Sahra’nın bağımsızlığı için mücadele eden Polisario hareketinden 26 kişinin de uçakta olduğunu açıkladı.

Cezayir'in askeri uçağı, ülkenin kuzeyindeki Blida vilayetinde yer alan Boufarik Havalimanı yakınlarında bir araziye düştü.

ucak

Rus yapımı İlyushin modeli uçakta çoğu askeri personel, 100'den fazla kişi bulunuyor.

ucak2

İlk belirlemelere göre 105 ölü vardı. Daha sonra Cezayir'in Ennahar isimli özel televizyon kanalı, 181 kişinin öldüğünü duyurdu.

ucak3

Cezayir’deki iktidar partisi, uçaktaki 26 kişinin, çoğu Fas’ın kontrolündeki Batı Sahra’nın tam bağımsızlığı için mücadele eden Polisario hareketinden olduğunu duyurdu.

ucak4
Suudi Arabistan'ın Al Arabiya kanalının Cezayir'deki askeri kaynaklarına göre, uçakta yaklaşık 200 kişi bulunuyordu.

Cezayir'de askeri uçak düştü! 257 kişinin öldüğü iddia edildi... / VİDEO ile ilgili etiketler Cezayir uçak kaza düştü askeri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.