Cezaevine mahkum ziyaretine giden hakimin skandal görüntüsü ortaya çıktı

Arjantin'de bir hakim polis katili bir mahkumla görüşmek için cezaevine gitti. Müebbet hapis cezası kararına karşı oy kullanan tek kişi olan hakimin mahkumla öpüştüğü güvenlik kamerasına yansıdı. Hakim Suarez, olayın ardından televizyon yayınlarına bağlanıp kendini savundu.

Güney Amerika ülkesi Arjantin'de 49 yaşındaki bir hakimin polis katili bir mahkumla öpüşürken görüntülerinin yeni yılın ilk günlerinde ortaya çıkması, depreme yol açtı. Hakim Mariel Suarez, Arjantin'in güneyindeki Chubut eyaletinde ömür boyu hapis cezasından kurtarmaya çalıştığı mahkum Cristian 'Mai' Bustos'u 29 Aralık tarihinde hapishanede ziyaret etti. Görünüşte, hakim Suarez'in polis Leandro 'Tito' Roberts'ı öldüren Bustos'u Trelew kentindeki cezaevinde ziyaretinde bir olağan dışılık yoktu. Ta ki, güvenlik kamerası görüntülerine yansıyanlara kadar.

Cezaevine mahkum ziyaretine giden hakimin skandal görüntüsü ortaya çıktı

Hakimin müebbet hapis cezası almaması için mücadele ettiği mahkumla öpüşürken görülmesi, Arjantin'in gündemine bomba gibi düştü. Hakim Suarez, olayın ardından televizyon yayınlarına bağlanıp kendini savundu.

Cezaevine mahkum ziyaretine giden hakimin skandal görüntüsü ortaya çıktı - Resim : 2

Arjantin medyası, ziyaretten bir hafta önce Bustos'un geleceği hakkında yapılan oylamada yalnızca hakim Suarez'in ömür boyu hapis cezasına karşı oy verdiğini kaydediyor.

Cezaevine mahkum ziyaretine giden hakimin skandal görüntüsü ortaya çıktı - Resim : 3

Skandalın patlamasıyla birlikte Chubut Yüksek Mahkemesi hakim Suarez hakkında soruşturma emri verdi. Hukuk insanı, uygunsuz hareketleri nedeniyle bazı yaptırımlarla yüz yüze. 13 yıl önce polis Leandro Roberts Corcovado kasabası yakınlarında Cristian 'Mai' Bustos tarafından vurularak öldürülmüştü. Silahlı çatışmada Bustos'un kardeşi de ölmüş, bir polis de yaralanmıştı.

 Cezaevine mahkum ziyaretine giden hakimin skandal görüntüsü ortaya çıktı - Resim : 4

 

Cezaevine mahkum ziyaretine giden hakimin skandal görüntüsü ortaya çıktı ile ilgili etiketler Arjantin hakim cezaevi mahkum opüşme
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.