Cezaevine gönderilen Ezhel'in ilk sözleri şaşırttı!

Şarkı sözlerinin uyuşturucuya özendirdiği ve kullanımını kolaylaştırdığı suçlamasıyla dün gözaltına alınan Ezhel izmiyle tanınan rapçi Sercan İpekçioğlu, ilk ifadesinde "Suç olduğunu bilmiyordum, pişmanım" dedi.

Müzik dünyasında 'Ezhel' adıyla tanınan, şarkı videoları milyonlarca kişi tarafından internette izlenen ünlü rapçi Sercan İpekçioğlu, bazı şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği ve kullanımını kolaylaştırdığı iddiasıylaçıkarıldığı adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"SUÇ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM, PİŞMANIM"

Emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı adliyede tutuklanarak cezaevine gönderilen İpekçioğlu'nun Emniyette verdiği ifade ortaya çıktı. İpekçioğlu'nun ifadesinde, "Müzikle uğraşıyorum. Youtube kanalında paylaştığım şarkılarda ve sosyal medya hesaplarımda kullandığım kelimeler ve fotoğrafların suç olduğunu bilmiyordum, pişmanım." dedi.

DAHA ÖNCEDE TUTUKLANMIŞTI

Sercan İpekçioğlu, daha önce şarkılarında uyuşturucuya özendirdiği ve kullanımını kolaylaştırdığı suçlamasıyla gözaltına alınarak adli kontrolle serbest bırakılmıştı.

Cezaevine gönderilen Ezhel'in ilk sözleri şaşırttı! ile ilgili etiketler Ezhel Gözaltı ilk ifadesi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.