Cezaevinden izinli çıktı, tartıştığı babasını öldürdü

Adana'da bir süre cezaevinden izinli olarak çıkan Sefa Kürçe, tartıştığı babası Cabbar Kürçe'yi boğazını keserek öldürdü. Kürçe'nin olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirirken, babasını öldüren Sefa Kürçe ise polise teslim oldu.

Bir süre önce cezaevinden izinli olarak çıktığı öğrenilen Sefa Kürçe, evine gittiği babası Cabbar Kürçe ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Sefa Kürçe, bıçakla saldırdığı babasının boğazını kesti. Cabbar Kürçe kanlar içerisinde yere yığılırken, sesi duyan komşuları durumu polise bildirdi.

Cezaevinden izinli çıktı, tartıştığı babasını öldürdü

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Cabbar Kürçe’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Katil zanlısı Sefa Kürçe ise olay yerine gelen Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim oldu.

Cezaevinden izinli çıktı, tartıştığı babasını öldürdü - Resim : 2

Bu sırada Cabbar Kürçe’nin yakınları gözyaşı döküp, sinir krizi geçirdi. Cabbar Kürçe’nin cansız bedeni otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, Sefa Kürçe ise emniyete götürüldü.

Cezaevinden izinli çıktı, tartıştığı babasını öldürdü - Resim : 3

Cezaevinden izinli çıktı, tartıştığı babasını öldürdü ile ilgili etiketler Adana cinayet Sefa Kürçe bıçak Cabbar Kürçe'
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.