Cezaevinden izinli çıktı, silahla vuruldu

Malatya'da cezaevinden izinli olarak çıkan kişi, tartıştığı husumetlisi tarafından tabanca ile ayağından vuruldu. Olay yerinden kaçan şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Salköprü Mahallesi'nde, cezaevinden izinli olarak çıkan A.Ç., husumetlisi H.T.Ü. ile otoparkın önünde karşılaştı.

Birbirlerine küfür eden ikili arasında kavga çıktı. H.T.Ü., tabanca ile A.Ç.'yi ayağından vurarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı şahsı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Cezaevinden izinli çıktı, silahla vuruldu

İnceleme yapan polis çöp konteyneri içerisinde bir adet boş kovan buldu. Olayın şüphelisi H.T.Ü. kısa sürede yakalayarak gözaltına alındı. Olayda kullanılan suç aletini bölgede bulunan bir sokağa attığını belirten H.T.Ü. polis merkezine götürülürken, tabancanın bulunması için çalışma başlatıldı.

İHA

Cezaevinden izinli çıktı, silahla vuruldu ile ilgili etiketler Malatya silahlı tartışma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.