Cezaevindeki Dilan Polat'a kötü haber! Savcı kararını verdi

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklu bulunan Dilan Polat'ın cezaevine girmeden önce yaptığı paylaşımlara olumsuz yorum yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı. Savcılık konuyla ilgili kararını verdi. İşte detaylar...

Dilan Polat'ın cezaevine girmeden önce çok sayıda kişi hakkında paylaşımlarına gelen olumsuz yorumlar nedeniyle suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı. Yapılan eleştirilere tahammül edemeyen Dilan Polat çareyi o kişiler hakkında suç duyurusunda bulunmakta buldu. Fakat işler istediği gibi gitmedi.

SAVCININ KARARI DİLAN POLAT'I ŞOKE EDECEK!

Show Haber'in haberine göre kara para aklama ve suç örgütü üyeliği gibi iddialarla cezaevinde bulunan Dilan Polat aksini beklese de savcılık o yorumlar için 'Hakaret sayılmaz' diyerek takipsizlik kararı verdi.

Cezaevindeki Dilan Polat'a kötü haber! Savcı kararını verdi ile ilgili etiketler Dilan Polat
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.