Cezaevi firarilerinin neden bayıldığı anlaşıldı!

Manisa'da tutuklu bulundukları cezaevinden firar eden Aykut Ç. ve Gökhan Ş., bu sabah yol kenarında baygın halde bulunmuşlardı. Sebebi yapılan incelemede ortaya çıktı. İki cezaevi firarisinin kullandıkları uyuşturucu ve alkol sonucunda sızdıkları tespit edildi.

Çeşitli suçlardan dolayı tutuklu bulundukları Manisa Yarı Açık Cezaevi'nden bir süre önce firar eden Aykut Ç. ve Gökhan Ş. isimli 2 mahkum çaldıkları mallardan elde ettikleri paralarla bir tekel bayisinden alkollü içecek aldı.

Habertürk’ten Ahmet Ünsal'ın edindiği bilgiye göre, iki kafadar çaldıkları motosikletle Evronos Mahallesi'ndeki ormanlık alana gitti. Burada uyuşturucu da kattıkları alkollü içecekleri tükettiler. Gecenin ilerleyen saatlerinde birbirlerine sarılarak oldukları yerde sızıp kaldılar.

Bölgede devriye gezen jandarma ekipleri yol kenarında terk edilmiş motosikleti ve ormanlık alanda sızmış 2 genci buldu.

Gözlerini jandarma karakolunda açan Aykut Ç. ve Gökhan Ş. çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından yeniden cezaevine gönderildi. 2 firarinin, hükümlü veya tutuklunun kaçmasına yardımcı olmak, hırsızlık, basit yaralama, mala zarar verme, konut dokunulmazlığını ihlal gibi suçlardan kaydı olduğu öğrenildi.

Cezaevi firarilerinin neden bayıldığı anlaşıldı! ile ilgili etiketler cezaevi alkol uyuşturucu firari baygın
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.