Ceza verdiği otomobilini iki katlı evinin duvarına astı

Antalya'da yaşayan bir vatandaş henüz bilinmeyen bir nedenle aracını iki katlı evin dışına astı. O dakikalar cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan 47 yaşındaki Mehmet Aydın, cezalandırdığını söylediği otomobilini vinç tarzı bir düzenekle iki katlı evinin dışına astı. O anları cep telefonuna kaydeden Aydın, "Arabayı idam ettim, cezalı" dedi.

Alanya'ya bağlı Sugözü Mahallesi Kütürüp mevkisinde oturan Mehmet Aydın, otomobilini oturduğu iki katlı binaya astı. Vince benzer bir düzenekle otomobilini ön tarafı yukarı bakacak şekilde duvara paralel olarak asan Mehmet Aydın, görenleri şaşırttı. Aydın, cezalandırdığını söylediği otomobilinin arka kısmına da ses sistemi yerleştirdi. Aracını evine astığı anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden Mehmet Aydın'ın "Rahmetli gidiyor arkadaşlar. Sizlere ömür, asılıyor. Sistem bu. Asıyorum. Evet arabayı idam ettim, cezalı" dediği duyuldu

Ceza verdiği otomobilini iki katlı evinin duvarına astı ile ilgili etiketler Antalya Manavgat

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.